Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Január 23. Közgyűlés. Új cégnév. Új tevékenységi kör. Korányi úr mire készül? Lecsapott, megtartotta a papírjait, és most talált egy vevőt aki beköltözne a cégbe?
Eredetileg arra, hogy KGT veszi tovább. Persze lehet, hogy így is van. . Lehet új tulaj. Mondjuk értékpapíros cég, bank, pénzügyi terület. . Lehet sima eladás és jön a bejelentés, hogy eladta a pakkját, nyert rajta x millíót köszöni szépen. . Lehet szétosztás barátok nevére, bejelentés az eladásról, de utána további gyűjtögetés. . Lehet behozta üzlettársnak a leisztingert. Tegnap olvastam róla, hogy mindkettő vásárolt fel bét és bát részvényeket, többséget/minősített többséget szereztek, majd együtt elpasszolták az osztrákoknak, úgy vette vissza később az MNB. leisztingertől biztosan kihátrál mindenki és 6.000-ig megy az ár, aki meg benne marad a végén még az fizet, csak vegyék át a részvényét. De ezt talán most a Fidesz érában talán mégsem.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)