Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Macerás a TBSZ kérdés, de 1 év alatt lehet azért úgy rendezni a portfóliót, hogy sima értékpapír számlára átköti a részvényeket és mivel TBSZ-ről adja el, még kamatadót se kell fizetni. Nyilván akinek sok ezer db van, annak ez nehezebb.
Ami a TBSZ-en lévő részvények miatti TBSZ feltörést illeti zártkörűvé alakulás esetén, ez valóban kritikus kérdés. Az a baj, hogy önmagában az egy éves haladék nem oldja meg ezt a problémát, mert vannak később lejáró tbsz számlák is. Ha jövőre sikerül megszavazni a kivezetést, akkor jó lenne úgy ütemezni mindent, hogy legalább 2018. dec. 31-ig jogilag nyilvános maradjon a társaság. Ezt megcélozva és a részvényesek felé kommunikálva legalább egyértelművé válik, hogy milyen helyzethez kell alkalmazkodniuk, így vagy úgy.
nekem az az érzésem hogy most is úgy leszazt sem jelentettek be előre hogy majd ki akarnak vonulniha a beten tartás költségessége a gond akkor minek maradnának sokáig?
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)