Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
ujann szereplő a Plotinus , elég keveset tudok róluk.........kicsit olya követelés bahajtónaktünik 10 % körül bevásárol 100 % követel , de kítől ?? Államtól , Önkormányzatoktól?,
1. variáció:Inkább újabb szereplőkkel bonyolítani csabronc eddigi szereplését
2. variáció: tényleg kiszorítani S.Cs-t a művéből.
3.BOTOS egy másik megoldás , bár még az is bejöhet
egyetlen értelmezhető, vagy hihető jelentése, beszámolója nem volt.
mindenesetre komolyabb téttel beszálltak. (remélem nem a mérlegszámok, vagy a menedzsment előrejelzése alapján tették ezt)
mondjuk bennem régebben már felmerült, hogy akár az Alteo is felvásárolhatja, illetve vehet tőle piacot (S.L-ről már nem is beszélve, bár ők nem szeretnnek sokat fizetni)
Ahogy a szöveget átfutottam, reális, amit írtak. Én is ugyanezt tenném. Ha alulértékelt, és kp-t tud termelni, akkor visszaveszi és bevonja az alulértékelt részvényeket, ezáltal növekszik benne a befolyása is.
A plotinus kb. 1 mrd-s cég, az rfv jelenleg 8mrd kapitalizációval bír, tehát elég nagy hal a plotinushoz képest. Fordított méretekkel jobb lenne, mert akkor felvásárolhatná, vagy legalábbis átvehetné az irányítási jogokat.
Ilyen céget akkor veszünk, ha kontrollt akarunk szerezni benne, esetleg fel akarjuk vásárolni. Akár még nagyon jól is járhat vele a Plotinus. Szemmel láthatóan aktívan részt kíván venni a cég újjászervezésében.
Valamikor fent volt a Plotinus honlapján ajánlásként max. 30%. Ti is emlékeztek erre az ajánlásra, vagy csak rosszul emlékszem? most ilyen nincs ott, az biztos.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)