Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Én is de arra még sokat kell sajnos.A múlt évben február 25 az auditálás miatt hosszadalmas.Érdekes infókkal szolgálhat addig is a Citadella havi jelentése.
Ezt írtam pár hete, hogy az új cégautós móka miatt elég nagy kereslet lesz a részvényekre. Eddig jellemzően az cég értéke alatt kereskedtek, most pedig inkább fölötte. Ez nekünk - tulajdonosoknak - azért nem rossz.
Az lenne számomra a Breaking News, ha bejelentenék, hogy 5% feletti részesedést szerzett egy alapkezelő a társaságban. Mint pl. a Graphisoft Park esetében a Concorde.
Ha így is van, valahogy akkor is megoldják, hogy legyen kínálat, hiszen alapvető cél a cégméret növelése.
Egy "lazább" értékelés a cégről:
"Egy vérprofi magyar befektető sikere
A magyar tőzsde összességében 2013-ban is gyászos teljesítményt nyújtott, ami túlságosan nem meglepő a kiszámíthatatlan gazdaságpolitika és a cégeket sújtó különadók miatt. De van egy cég, mely már második éve kitartóan emelkedik, faszántos hozamhoz juttatva a befektetőket. A Plotinus Nyrt. mögött egy Zsiday Viktor nevű arc áll, akinek már az elemzéseit is érdemes olvasni, amúgy meg kurva profi portfóliókezelő. Akár felfelé mennek a tőzsdék, akár le, megtalálja a lehetőségeket, e mellett hosszabb távú, tőzsdétől független befektetések is vannak a Plotinusban. Ilyenből kéne több, főleg most, hogy a banki kamatok a béka seggét nyaldossák." link
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)