Üdv Mindenki!
A 3.negyedéves adatok között nem szerepelt a Phylaxia gyorsjelentése...azt án leesett, hogy a társaság csak félévente produkál jelentést, úgyhogy még három hónapig várhatunk. A cég a per megnyeréséből adódóan igen magas rendkívüli árbevételt könyvelhetett el magának. Kérdés, hogy ezt mire fogja felhasználni?! Úgy tudom, hogy a tervben exporttevékenységek élénkítése és új hatóanyagok kifejlesztésén van a hangsúly. Lényeg, hogy sajnos mostanában nem sok tényt hallottam a Phylaxiáról, leszámítva az említett pert. Tud valaki valamilyen infót róla? Lehet kacsa is :-)
Ma remélem végre 70 felett zár (és nem 70-en, az kevés). Szerintem ma max 74 ig mehet, de remélem, májusban meglesz a 100. (Ha hamarabb, az csak jó...) Ciao!
Nem ertem, miert nincsen kommunikacio a cegnel... Hogy lehet igy bizni a papirban?!? Pedig nagyon sok van benne, es nagyon olcso! Szerintem mindent (per, uj megbizasok,stb...) apr. vegere, majus elejere tartogatnak. Az biztos, hogy a BET legmozgalmasabb 5-6 hete kovetkezik! Miert gondolja vki is azt, hogy a csatlakozas lehuzza az indexet?!? MOL meg mindig alulertekelt, FHB szuperul teljesit, FOTEX-ben is van meg, OTP best ever (tovabb nemigen szaguld), gyogyszer-mizeria lecsengoben (habar a Richter az gazos...), es figyeljetek a kozepmezonyt ezen a heten, pl.: Pannonplast, PHYLAXIA, Graphisoft, Econet... Vki tud vmi Phyl-rol?!? Meg 57-ert vettem, de nem szivesen adok tul rajtuk, realis ara 120 korul lenne szerintem. Na csa, T.
BSE-teszteket követelnek az új tagoktól 2004-04-01 A csatlakozó országok számos vágóhídja és tejgazdasága nem felel még meg az EU higiéniai szabályainak, és a kergemarhakór elleni küzdelemben is komoly hiányosságok mutatkoztak, ezért minden 30 hónapnál idősebb vágómarhát meg kell vizsgálni, nem fertőzött-e a vírussal – mondta Beate Kittlitz, az Európai Fogyasztói Szövetség munkatársa. (Die Welt) A beszállító a PHYLAXIA??? ld.: tőzsdefórumos topic is
Az utóbbi hét kis visszaesése után végre tegnap biztató hírek láttak napvilágot. Az elmaradt bevételek, és azok kamatainak konkrét számai pár napon belül publikusak lesznek. Újabb kérő is feltünt a láthatáron. A találgatások 70-150 közötti célárakat említenek. Ennek nagyon profit szaga van! Szóljon aki nem így látja! :-)
Várható volt hogy hamarosan megmozdul a papír. Akár a CEVA akár valami más nagyobb vevő kezdett vásárlásokba lehetett látni hogy ez az 50-60 közötti ár már bőven az alja. De hol a teteje? :-)))))
Sajnos semmiféle infót nem lehetett hallani a héten a papírról és ez meg is látszik az árfolyamán. Pedig ha belegondolunk, ez a nagy csönd egy ilyen nagy jelentőségű megnyert per után is magáért beszél. Ennek sokféle oka lehet de egyben biztos vagyok, a CEVA lépéskényszerben van és valóban a legkézenfekvőbb megoldás számára a Phylaxia bekebelezése. És ezt minél olcsóbban. Minél alacsonyabban van az ár annál közelebb vagyunk a Phylaxia idei második és egyben utolsó nagy felfutásához. Mennyit kaphatnak a kisbefektetők? 150-180 között? Szerintem szép haszon! Különösen most amikor a legjobban teljesítő blue chip-ek is érthetetlen esést produkálnak.
phylaxia
A 3.negyedéves adatok között nem szerepelt a Phylaxia gyorsjelentése...azt án leesett, hogy a társaság csak félévente produkál jelentést, úgyhogy még három hónapig várhatunk. A cég a per megnyeréséből adódóan igen magas rendkívüli árbevételt könyvelhetett el magának. Kérdés, hogy ezt mire fogja felhasználni?! Úgy tudom, hogy a tervben exporttevékenységek élénkítése és új hatóanyagok kifejlesztésén van a hangsúly. Lényeg, hogy sajnos mostanában nem sok tényt hallottam a Phylaxiáról, leszámítva az említett pert. Tud valaki valamilyen infót róla? Lehet kacsa is :-)