ilyenkor a kisbüfik átigazolnak a kis cégekhez, és feltehetően jól teszik, napi 1%-ot, esetenként napi 10%-ot lehet kaszálni.
most egy kicsit elváltak az eco-phyla ikrek, mert mindkettőt más hírek mozgatják... de szvsz a phyla 80-90 már nem elérhetetlen 1 v 1,5 hónapon belül...
na azért - mivel nem emelkedett folyamatosan.........
meg aztán az eco, a humet meg egyebek gyakran együtt futottak és gyakran szembe mentek a bukszival...
ezért nyitottam, de nem baj úgy-e?
meg aztán sokszor hivatkoztak a fenti papirokra a topicon..............
DE REMÉLJÜK "AZ ERŐSÖDŐ PHYLAXIA..."
GYŐZNI FOG ! és mi kaszálunkDDDD
na ha 60-66 közt szórnák, talán ezt hinném, de még nekem is van belőle, amit régebben vettem, de vettem 78-ig:)))
és veszek, ha megint jön a pénz, pl MOL-ból:)
Azért, mert én vettem 75-ön tegnap; eladtam eco-t szintén 75-ön; 1 az 1-ben váltottam át phyl-re. Ezért menekülnek.... Azóta az eco szárnyal. (de van még belőle, he-he)
valami érdekes összefüggés (?)
nem hiszem h most kiszállna valaki még ha 60 körül vette is - tehát a ki-be taktika is nagyon valószínüsíthető vagy tényleg átstruktúrálódás?
valaki (mint Spéder), akinek másra kell a pénz és most elég magasan lehet nagyobb tételből kiszállni - persze nem 80-on, mert, ahhoz túl sok van neki, ki lehet?
phylaxia és a kispapirok
ilyenkor a kisbüfik átigazolnak a kis cégekhez, és feltehetően jól teszik, napi 1%-ot, esetenként napi 10%-ot lehet kaszálni.
most egy kicsit elváltak az eco-phyla ikrek, mert mindkettőt más hírek mozgatják... de szvsz a phyla 80-90 már nem elérhetetlen 1 v 1,5 hónapon belül...