Bíztam ebbe a cégben! Több mint 20 éves tapasztalat, de ugyan az a mutyi megy itt is mint a többiben csak az a különbség hogy a többibe pénzt is lehet keresni.
Kiderül. Minden cég ad el, ezért vannak részvények a piacon. Az eladás ténye nem gond, a mikéntje a kérdés. A mikéntje dönti el, hogy az okés-e, vagy gáz. Szerintem.
Ugató kutya legyek ha ez valós közkéz (mármint forgalomba lévő, kereskedhető). Mikor bejöttek, nem adtak el szinte semmit (nem is értettem). A közkéz már akkor is meg volt. Utána nem mozdult a papír vagy 1 évig, pedig elvileg a közkéz meg volt. Mozogni a nagy rali után kezdett el (2 éve), amikor eladtak több 10 ezer darabot. Szóval ez a közkéz inkább a befektetőknél van, nem a piacon. Ez tisztán látszik a mennyiségekből.
Kevés az eladó, így nem mozdulnak rá" Akkor hogy tudd ezután még kevésbé csak magamból indulok ki emelkedésben vettem a meglévő pakkomhoz de a mostani SRV eladás miatt bottal se piszkálom. "Akkor lenne gáz, ha ezres pakkokat raknának be az árfolyam alá" Szerinted akkor ki venné meg? Most látszik hogy senki nem vesz 1db ot se még jobban odavertek a bizalomnak. Senki nem szeret nagyon sokat ülni 1 részvénybe
Hát mint írtam, ebben nem értünk egyet. Idáig 2 komoly problémám volt a Pensummal. 1. Nem kommunikálnak. Teszik a dolgukat, növekednek. A nyereség hagy kivánni valót maga után, de összességében egy stabil jó cég, jó piacon. Most nagyon jó lett a story is. Ők meg hallgatnak, mint a sír. 2. Kevés a forgalmuk. Ez szerintem egyértelműen azért van, mert nincs elég rv a piacon. Kicsi volt akkor is, mikor lent volt az árfolyam, kicsi most is. Kevés az eladó, így nem mozdulnak rá. Ráadásul e miatt kiszámíthatatlan mozgásokat csinál, napokon belüli hatalmas kilengésekkel. De pont most látom azt, hogy ezekben fejlődnek. Kiadtak egy nyilatkozatot a Q3-ról, ilyet még sose csináltak. Megjelennek gazdasági fórumokon, nyilatkoznak a sajtónak. Ez még nem elég, de elindult valami. A másik, ami nálam pozitív, hogy eladnak. Nem leöntik, nem olcsón, nem nagy mennyiséget, hanem szépen elkezdenek likviditást pumpálni. Akkor lenne gáz, ha ezres pakkokat raknának be az árfolyam alá. Ez viszont így rendben van. Szóval igen, bízom bennük, szerintem ha így folytatják, jóval több lesz ebben a részvényben mind árfolyamban, mind likviditásban.
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf