szóval ők már tudják a számokat, mire mi is megtudjuk vajon milyen számmal fog kezdődni a részvény árfolyam? 5-6-7 ? " idei harmadik negyedévben jelentős bővülést ért
el:"
Reménykedtem benne. De már évek óta ez a véleményem, jó párszor megírtam már. Az alapok jók, ami nagyon kell: - rendszeres kommunikáció - több forgalomba levő részvény - + a nyereségen is látszódjon a növekddésük, ne csak a bevételen. Ha ezek meg vannak, akkor boldog részvényes leszek 😁
Túldágosan nem szórják. 1030 db az elenyésző. Okosan csinálják, nem öntötték csak csepegtették. Szerintem ez nagyon jó, kellenek az új részvények mert kevés van (ez látszik az eladói oldalon is). Jó a cég, jó a story, csak likviditás kellene még. Ahhoz pedig el kell adniuk. Én határozottan örülök neki. Még pár tízezer részvény, meg végre valami tisztességes kommunikáció tőlük és jó lesz ez.
Azt vedd figyelembe hogy a 30% emelkedés 9 milliós forgalommal történt,. Már többször leírtam hogy 6000 felett vannak sokan beragadva addig nagyobb ellenállás nélkül mehet. Ott lesz majd érdekes a kereskedés.
Figyelembe véve hogy milyen kevés volt az eladó (kevés rv van bent) nem volt őrült. 3000 db megvételével fel mehetett volna 6000-ig is. Azt lett volna az őrült. Ez most elég megfontoltan emelkedett, remélem jövő héten is ezt a formát hozza.
Ez kellemes nap volt. Szépen emelkedett de nem őrült módon, ami szerintem pozitív. Szép erővel vitte át a szinteket. Jó volt látni, hogy hiába raktak be komoly vételi ajánlatokat lentebb, nem ugrott rá senki. Nem voltak nagy beöntések. Ezek szerint az emberek bíznak a papírban :) Talán a tulajok is rájönnek végre, hogy érdemes kommunikálni a befektetőkkel, mert azt meghálálják.
Van olyan cég is a BÉTen amely gyakorlatilag üres vagy csak veszteséget termel mégis ugrik rá sok kisbefektető. Várják a csodát, amiből nem akarnak kimaradni. Itt a valóságot látják, de nem akarnak hinni a szemüknek. Érdekes!
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf