most beszéltem egy ismerőssel Pécsről. Komoly vállalkozása és mégkomolyabb kapcsolatrendszere van. És abszolút pártatlan, mindkét politikai oldalt mocskos csalóbandának tartja...
most mondta, hogy Páva Zsolt már annyit elért ,hogy Pécs a költségvetéstől jövőre 3 Milliárddal kevesebbet kap, illetve, hoyg több magánbefektető is leállította ingatlanfejlesztéseit a környéken. Egyszerűen az ő háta mögött nincsenek meg a nagytőkések, és ez visszaveti a város fejlődését...
még mindig sok elvakult, tisztán nem látó komcsi hívő van hidd el...én sok emberrel találkozom a munkám miatt...hidd el 15 % ot legalább el fogják érni...
amíg ki nem halnak addig el nem fognak takarodni innen.
normál esetben így lenne, de pont azt szajkózom hogy éppen addigra lesz élesben az ingatlanadó, távhő/gázártámogatás elszedése..stb.
KI FOG EZEKRE SZAVAZNI????
Azért meglehetősen sokat mondó,hogy rajtam kívűl még egyetlen nagy fidesznyik sem gratulált Páva Zsoltnak a győzelemhez,viszont kivétel nélkül mindnek első dolga volt a vesztesbe rugdosni.
Magáért beszél.
Elfelejtettem,mivel az életben nem dícsértem.Most ebben a percben felhatalmazlak,h másold be az általad említett hozzászólásomat,de ha nem fogod tudni,jobb,ha egyszer és mindenkorra elhallgatsz,te hiteltelenek és rágalmazók legalja!
a legrosszabb, hogy lassan már saját magukat is hülyének nézik... most nem jut eszembe a neve, de hétvégén nyilatkozták le, hogy az MDF frakcióba belép egy illető, aki fideszes miniszter volt, aztán az mszphez húzott, most meg... hát no... ez a magyar politika, nincs mit hozzáfűzni.
és akkor van aki elhiszi, hogy a politikus nekünk akar jót, nem pedig magának?
Páva Zsolt nyert Pécsett