Én is láttam..
Viszont most nem hiszem hogy megvan az a mennyiség Ery-nek, az elmúlt napok Flaxhoz mért giga forgalmát Ő generálta nagyrészt, és kellett adnia is bőven!
nem én osztom a piros és zöld pontokat!de az nem tűnik fel látom,hogy mennyi van öntő Ödönnek közkéz mennyiség már rég lejárt,amúgy meg mondtam neked lesz olcsón is az mindegy mennyiért csak vegyék 70 felett még jók vagyunk alatta már nem kapsz.de te nem veszed,190k-at se tudtad mutatni DR MINORKA VIDORNAK. én szóltam és kapod is nem mondhatod,hogy nem kapsz,és azt se,hogy csak drágán kapsz.
R100! Akkor neked azt sikerült kiolvasni kvj-ből, hogy a cég összes vagyonkája 110m-et ér (gondolom elolvastad, értelmezted és erre jutottál...)- 50Huf/rv-nél.
Valahogy rábeszélhetnéd a többi nagy tulajdonost, hogy azt a 2m rv-jét odaadja nekem ennyiért. Ígérem nem lennék hálátlan!:DD
Pont így gondoltam. Bár, az is eszembe jutott már, hogy ha egyben odaadod a pakkod, attól nekünk nem lesz jó :D Az árfolyam meg sem fog mozdulni tőle :D Szóval kezdek drukkolni neki hogy ne nagyon kapj itt többet :D
Nos nem gondolom hogy az a cél hogy 100-200 között ráöntse a papírjait erre a pár kis vevőre. Szerintem összegyűjti amennyit gondol 200k körül saccolom hogy gondolkozik. Aztán meghúzza. Ha rá is fogja önteni a spekikre, biztos nem itt. Legalábbis én nem tenném még.
Sírás biztos nem. Az elmúlt 10 évben ültem már ki ekkora pakkal, egyharmadban. Aztán mégis majd duplázás lett belőle. ( Eco ) Ha sokat kell várni majd másból veszem ki a pénzt.
Itt lassan inkább lehet megint vásárolni. R100, inkább úgy látom a pozidhoz viszonyítva mondasz véleményt. Volt flaxod és eladtad 100 alatt ?
Pannonflax