A 2.232.564.db papírkából csak 10,5% a közkézhányad igen kevésnek mondható tehát a közkézhányad 234.117db ebből kb 31-35k-t valaki megvett összesen!Gyanítom ugyanaz lehet aki dec 19-i vevő és az elmúlt hónapban vette.Hát nem sok részvényes van.
Üdv!Te most néztem,hogy volt forgalom januárban szépen az elmúlt hónapokhoz képest.Valami mutyi van,hogy veszi valaki,vagy tud valaki valamit?
01.14-én:863db záró 67huf
01.15-én:1672db záró 74huf
01.16-án:1775db záró 74huf
01.28-án:950db záró 75huf
01.29-én:2951db záró 77huf előtte is volt forgalom de ezek a napok voltak erősnek mondhatok.Én nem látok semmi infót sehol.
Kovács Péter 25k db-t is felszívták dec 19-én.Szerinted ezek a mozgások mi az istent akarnak jelezni ezt lenne most jó tudni?Mindenesetre beszélgetésünk óta figyelőlistára tettem.
Azt tudni kell, hogy idáig Váradi Ernő volt a legnagyobb tulaj, de megjelent a Kaptár Kft idáig úgy tünt, hogy Váradival együtt működnek, de még a csődbejelnetés után rendkívüli közgyűlést hívtak össze mármint a Kaptár Kft ahol a napi rendi pontok között volt a vezetőség leváltás, de végül csak annyi lett belőle, hogy maradtak a régiek és egy embert delegált a Kaptár az igazgató tanácsba. Tehát vagy kiegyeztek Váradival vagy kevés volt a szavazati arányuk a leváltáshoz. A Kaptár mindig alulértékelt cégebe szállba mint pénzügyi befektető.
Ami szerintem nagyobb gáz a textil Kft csődjénél, hogy a Pannonflax Nyrt. ellen pert nyertek egy bizonyos határidős ügylet miatt 60 milliót kell fizetni ez még csak elsőfok valamint a NAV felé is van 60 milliós tartozás.
Ingatlanhasznosítás felé fognak mozdulni szerintem Budapesten reptérre vezető úton van egy nagyobb ingatlan valamint Győrben is vannak ingatlanok + arab ingatlan befektetés is van 800 millió forint értékben erről semmit nem lehet tudni.
Üdv!És átalakul vagy nem,arról nincs fix információd?Én már vettem.Kivezetésről esetleg tudsz mondani valamit mikor várható az OPTISOFT részvényt is gyorsan kivonták a forgalomból.Nagy a csend nem?
Zuhanás már megtörtént. Szerintem a csőd csak a leányt érinti tehát a Pannonflax Textil Kft.-t a többi leányvállalatra nincs hatással. A Pannonflax Zrt-nek sok leányvállalata van ebből a Textil Kft. ami becsődölt a legveszteségesebb Ázsiával nem lehet versenyezni textilgyártás terén tehát ez várható volt. Elméletileg a céget átakarták alakítani ingatlan vagyonkezelő cégé. Tehát a textil ágazat bezárása még jó is lehet. A peres pénz ami 1 milliárd volt más cégben van Dawmount Kft., de arról semmi információ, hogy a pézzel mit csináltak. Szerintem ilyen áron érdemes venni.
Felszámolás során a felszámoló költségei vannak elől, utána a zálogjoggal biztosított követelések (jellemzően a bankoké). A többieknek semmi sem szokott maradni.
Én kiszórtam ezt a szemetet pár hónapja és elkönyveltem a buktát. Azóta nyugodtan alszom.
Lehet kalkulálni... de én ezzel nem foglalkozom a továbbiakban.
Ha valaki megszakérti, hogy mi várható és milyen áron itt a továbbiakban, azt megköszönöm, mert érdekel, hogy mivel lehet számolni, de szerintem semmi jó nem kecsegtet itt senkit.
Pannonflax