Üdv!Na a mai nap kötés nem volt a tegnapi 6005db kötés óta várható is volt.63huf-nál állt az 1735db eladó,vételen 55huf 1740db,56-nál 1233db.Elég pesszimista vagy mondjuk nem csodálom.Annyit tudok mondani kitartás,türelem,kell hozzá.Én úgy gondolom ez tényleg alulértékelt.Láttam 2011-ben is kereskedtél már vele.Ha fentről csücsülsz benne akkor viszont nem irigyelek.Mindenesetre kíváncsi leszek mikor mit villantanak,jóra nem számítok én se de nagyon rosszra sem.
Hűha valaki kinyomott 6k-t!Én tartom még. Van 57 hónapja és kb 20 napja a részvénynek ha ez az időtáv letelik értékesítem.Ha közben kivezetik pl.1k 1,5k vagy 2-3 huf nekem az is busás haszon lesz,ha megy az 1 huf tartomány fele akkor pihenő pályára állítom.
Nem tudom, mire lehet számítani. Sok jó nem néz ki belőle, főleg ismerve a felszámolók érdekeltségi (a részvényesek iránti érdektelenségi) rendszerét.
Inkább eladnám a részvényeimet, ha lehetne és átmennék a nyereségüket növelő cégek valamelyikébe. (ANY, Rába, Free)
A Pannonflax Textil Kft termékeit kedvelik. Tényleg szépek a terítők, függönyök stb.
Egyébként az ezekből meglévő készleteket most a felszámoló árulja. (Feltéve, hogy árulja és nem lenyúlja)
Az ebből befolyó pénz pedig a hitelező banké, mert jelzáloga van mindenen.
Köszönöm,hogy segíteni próbáltál,azt amit írtál azt értem.De ettől függetlenül még mindig nem értem.Na mindegy.A Facebook-on a Pannonflax Textil Kft. még mindig 182-n kedvelik.Ahhoz képest,hogy bekrepált szép szám még mindig.A régi szép idők.
A Kaptár a High-Tech tulajdonosa.
Így a High-Tech-nek van 463.357 db közvetlen tulajdona, a Kaptárnak pedig közvetlen tulajdona nincs, de közvetett - azaz a leányvállalatán keresztüli - ugyanannyi.
Persze a közkézhányad számításánál csak egyszer kell figyelembe venni ezt a mennyiséget.
Na 6 részt megnéztem.Azért forgalomba meg kötésekben a TCB részvény után hátulról a 2.vagy 3.vagyunk.Kíváncsi leszek mikor lesz kötés meg hány darabbal.Lehet még hónapok is eltelnek 1 kötésig:)
Pannonflax