Üdv!Miért csináltál +kettő topikot? az egyikben te magad vagy egy hozzászólással,a másikban is te vagy egy hozzászólással plusz 1 ember jó sok topik lett.Ott cseréljünk véleményeket?Szerintem az árfolyam mindegy,hogy hol tartózkodik,szerintem nem oszt nem szoroz.Lehet,hogy suta vagyok de igazából nem értem mit akartál ezzel a véleménnyel mondani,(beöntésre én így hívom gondolsz?)új érkező ne zakózzon például 140-ról 40huf-ra?
De a frissen érkezőknek elbizonytalanítást ad.Ha az a fal eltünne,rögtön magasabban lennénk.Ez pedig nem jó annak, aki vásárolni szeretne,esetleg a tulajdonosok közül,hogy nagyobb befolyást szerezzen a közgyűlire.Sok minden nyitott még,mi van ha vételi ajánlatot tesz,mert neki van elképzelése a hogyan továbbról.
A 77-es tartomány nem véletlen van bepakolva.A közgyüli kimenetele dönti el.Nem akarják,hogy a nyerészkedők játéktere legyen.Ha az tényleges eladó lenne,már az egész pakkját eladhatta volna alacsonyabb ársávokban.Már régen a fedélzeten vagyok és figyelemmel kísérem a fejleményeket! Üdv neked is.
Szerinted nem vettem a 40 pincejáratnál.De nagyon pontosan fogalmaztál ERŐS KEZEKBEN VAN JELENTŐS RÉSZE ::)DE nem mind :) na az a rész még jöhet hozzám persze nem az egész csak amennyire még szükségem lehet,meglátjuk meddig bírják cérnával 77-74-69alatt!ÜDV a fedélzeten!
Hülyeség ezzel behúzni a részvényeseket,ez a trükk már nem jön be.Ha alacsonyabb áron szeretnél venni, azt 1 héttel előbb kellett volna megtenni.Ugyanis valaki a közgyűlési előterjesztésben szereplő napirendi pontokat úgy állította be, hogy a cégnek csőd,kész kampec.A papírok igen jelentős része,erős kezekben van.Ilyen árszinten nem fogják eldobálni,inkább megoldást,kiutat keresnek.Nem kezdők a tulajdonosok!
De nem is adnak még!nem lehet lenyomni mi a fene lett?Pedig csőd van lesz mindent árulnak a bank mindent visz!jobb lenne ha eladnák mert ha jön a 20-30huf árfolyam akkor nagyobb lesz a bukta.
Teszteltem a tegnapi közzétételt,hogy közrejátszhat e.De beárazódott a szar a csődközeli helyzet hatalmas vagyonvesztés textil leállítása,minden.Legalábbis úgy tűnik tényleg nem lesz 20huf mint ahogy valaki írta nekem.De 300huf/részvény érték még mindig van ahogy írtad is.Holnap lehet lesz 7,5k59huf-on,60-még nem tudom 63-on 6db,74 4741db 63 vétel felette eladást láttam a mai napról ami könyvben maradt 64 2998db visszavont tétel,68 2000 visszavont volt 71huf 700dbmaradt 9db volt 70-n.63-74között csapkodott a madzag,4-5 millió kell,hogy 75huf felett zárjon.Neked vélemény?
Pannonflax