A tengerészünk a "naszád" vezetöje de remélem nálunk nem fog felbukkanni!!! Nem látom értelmét az ilyen mentöakcioknak mert szerintem nincs értelme! FÖLEG 1db-al!
Benene, remélem bejön a 900 feletti eladásod. Valami időtáv is van hozzá?
Én is hinnék a 900 feletti tartományban, de már fogy a türelem, ülök benne jó ideje.
Valoban ezen az oldalon új vagyok de nagy forum olvaso és hidd el a hétföi kabaré kutyafa... ehhez képest!!! És miért itt? Mert talán ez eggyik "szolid" oldal!
Mi nem egyformán fogjuk fel a tözsde világát! Az első vásárlásom is sokkal több volt mint 500db és pont ezt csináltam mint most csinál valaki! Güjtögettem csak sokkal lentebb! Volt már ehhez hasonlo és mennyiségü papirom {igaz 2évig}de hidd el nagyon megérte!
Itt a fő probléma az érdektelenség, és ez tökéletes a gyűjtögető szempontjából, senki sem zavarja a játékában! Birka a piac is, spekik nem veszik észre, hogy itt van egy félár alatt forgó papír, amit az elmúlt egy évben folyamatossan gyűjtöttek a tulajok..
Nem szeretik, mert türelem kell hozzá, inkább bukják el a pénzüket ezen a medve piacon.
ugye nem hiszed hogy a tegnapi limites emelkedés után bárki is odaadja ma alsólimiten?
pláne 600 alatt már hónapok óta nem lehetett tételt venni
csak szarakodtak, erőlködtek hogy lent tartsák az árát, teljesen besült a kereskedés
Pannonflax