Reggeli vevo beprobalkozott 1400 darabbal 689en de senki nem ment utana, aztan be is tette 697re eladni hatha elviszik. Lehet h par nap es visszaonti, akkor megnezhetjuk a 650 kornyeket. HT meg ugy tunik leallt.
Ha az az 5000 db nem a HT pakkja, akkor nap végén kikaphatná, elég nagy adag ez ezen a piacon és még árfolyamot sem nagyon kéne húzni hozzá.
Alá nem nagyon állnak be.
Na a pár napos konszolidációból elég is lesz, ma már a HT is visszavette az visszaöntős papírjait. Azért vicces, hogy 700 felett továbbra is 740 a következő eladói szint, itt sincs papír már.
Kösz a linket Stanley, látom senkinek sem kelltette fel az érdeklődését, csakúgy mint a papír árfolyamemelkedése:-)
Sebaj, majd kapcsolnak előbb utóbb.
a hír az, hogy nincs hír
kiadtak egy profit warningot karácsony előtt, közben stikában gyűjtögetik
de mintha egyre sürgősebb lenne valakinek
kicsi kifolyt a kezeim közül, de majd visszaveszem olcsóbban
Buék, idén még nem jártam erre.
Mivel jópár hete már rá se nézek a Pflaxra, csak ma láttam, hogy hol tart az árfolyam - utoljára 400 körül láttam - néhány szóban el tudnám mondani nekem, mi a szitu most a papírral? Remélem tartod és nem dobtal el sz*rért-h*gyért. ;)
Előre is kösz!
Törölt felhasználó2011. 01. 21. 20:07
Emlékszem amikor írtam, hogy nem kell senkinek 500 körül, majd feljebb akar mindenki venni! Most sem mernek sokan belevenni, aztán 890-nél ébrednek, hogy valami van! Közben az a story kezd igazolódni, hogy "valaki" kénytelen bevásárolni magát a cégbe ha további megrendeléseket akar, figyelemmel a kormányzati kiadások Magyar cégeknél történő elköltésére! És addíg nem kapkod amíg olcsón van eladó, majd csak később jegyez le részvényt ha még szükséges.....(Egységesített megerősített Honvédelem, rendőrség, Polgárőrség...írtam korábban..)
Pannonflax