"Ha a High-Tech volt (ki más venné ilyen volumenben), akkor már valahol 20% körül kell járnia úgyhogy a napokban bejelentés kéne tőle.
25%-nál több szavazata nem lehet, akkor is még 5%-ot gyűjthet, az 115000 db körüli papír.
Persze ha nem a szavazat miatt gyűjti (lehet h nem is szavazott), akkor nyugodtan fölémehet."
Már 440 ezre van a HT-nekk. ez 39 %. Ez mit jelent? Mire kellhet neki?
Ismét egy újabb bizonyíték arra, hogy kik állnak a rendszeres vásárlások mögött!
Természetesen a piac reakciója most is elmarad, csak úgy mint mindig..
Sőt inkább be kéne állni gyerekek eladásra, lehetőleg 550környékére!
Vicc, ez normális piacon nem történhetne meg! A sok barom meg negyedeli a pénzét a rabló papírokban, amiből dögivel van....
Csakazértis ott fog dekkolni 600-on az a 10.000 db még két hétig, hogy mutassák, hogy nem is kell annyira.
Meg 640-en a következő nagy pakk is. Kár, hogy nincs két gyűjtő, akkor versenyezhetnének.
800 felett én is beteszek nagyobb tételt eladni.
az viszont kiderült,hogy marhára ráér a vevő,van hogy hetekig nem vesz semmit,tegnap meg limitre húzza.azon viszont én is csodálkozom,hogy honnan kerülnek elő ezek a nagyobb eladó tételek. talán a múltkori felhúzásban zsákolt valaki. ott 750 körül elég nagy volt a forgalom is,és most kezdi megunni.
ám én nem látom ilyen sötéten a helyzetet.még így is,hogy szinte nulla a forgalom a remegő kezűek sincsenek jelen,különben már 400 körül lennénk.
Pannonflax