Értem.. De nem hinném hogy ez a kulcsa a dolognak, a textil senkit sem érdekel, tehát egy kis profitwarning nem fog befolyásolni különösebben senkit szvsz.
Venni viszont tegnap is vettek szerintem mint ahogy Te is írtad, kikaptak egy 7K-s pakkot 690-en, tehát 400-700-ig vették eddig..
Jól emlékszel, már vagy 3szor megcsinálta a papír az 1000fölé menetelt, 3éve 1350-is volt! A névérték 1000FT, a saját tőke/részvény kb 1200Ft lehet, tehát fundásan is alapozott az emelkedése. Szerintem a kulcs az ingatlanhasznosítás, ami tőkét igényelhet! Könnyen lehet, hogy 1év múlva 1600-1800Ft-os árfolyamot fogunk látni, tudom ez most hihetetlennek tűnhet, de mint tudjuk a tőzsdén bármi megtörténhet..
Teljesen normális, hogy ma vissza csorgatták, a gyűjtéshez nem jó táptalaj a gyors emelkedés:-)
Valóban gyönyörű az 5éves chart, tört végre a csökkenő trend, és fordulat következett(zik)
"25%-nál nagyobb szavazati joga nem lehet senkinek, még ha több papírja is van"-Akibaci, ezt te írtad tegnap! Valóban így van??
Köszi válaszod:-)
Pannonflax