Nem állna bent 3napja, ha nem akarna venni. Az idő neki dolgozik, ha még jó ideig semmi, akkor teljesülhet. Minek venne bele egy alvó papírba csak úgy nagyobb mennyiséget:-)??
A 2 darabos vétel az erőlködés, vagy a 200 darabos beleadás? Mindkettő vicc kategória, ráadásul a 200 db eladás 4 részletben teljesült, szóval a vételi oldalon is csak szerencsevadászok állnak.
A 2730-as vevőt nem tudom mire vélni, nem hiszem hogy venni akar. :)
Nekem úgy tűnik, hogy azért csipegetnek mindig 2db-okat az eladói oldalról, hátha aláállnak, de tétel nem jelenik meg már hónapok óta. Nekem ez azt sugallja, hogy egy irány van...
Mindenki tartja a pakkját, tisztán látszik, egy darabot sem adnak el, a múltkori 1500darab is a tarsolyban landolt! Aki venni akar, 600nál tudna pár ezret kapni..
Hát szerintem azért nem egészen.
Aki ma adta az az 500-as napon nem volt vevő.
Nap elején az 520-ra beállókra ráadtak 1000 darabot 11 óráig.
Délben valaki megvette a harmadik 500-as pakkot 520-on, hátha el tudja adni, betette 558-ra, de nem ment el, sikerült eladnia 100-at 540-en, aztán a maradékot meg eladta záróban 520-on nullában, vagy a nyakán maradt.
A mai nap is értékelhetetlen mind forgalom mind árfolyam tekintetében.
Jó hétvégét.
Eljön az ideje, Én hiszem hogy nem is olyan soká!
Tételt 600 alatt nem adnak, viszont kicsiktől sem csöpög ki semmi, aki akarta már túladott rajta. A nagyobb pakkok továbbra is lapulnak, miért is...
Mondjuk tételt az továbbra sem lehet venni, a szeptemberi meghúzás óta semmi forgalom nincs, csak a pár nappal ezelőtti átkötés. De lehet hogy nem is akar venni piacon semennyit.
Az IT tag 100e darabját is megkapta aki akarta, kérdés hogy hol és mennyiért.
Névérték 1000, saját tőke továbbra is 1000 fölött van szerintem papíronként (1200-1300?), csak érdeklődés nincs, hír, transzparencia, és szándék arra, hogy tőzsdei cégként nézzenek rá. Egyszer majd egy kispapír rallira talán jó lesz 2-3 napra. Nem sok pénz kellene hozzá sztem, hogy a 3x20%-os klasszikus ralli meglegyen.
Hm, a szokásos 2 darabos napi vétel, szánalom, nem lesz itt semmise.
Vajon mikor lehet megtudni bármit a közel-keleti befektetési alap tevékenységéről? Gondolom sose.
Pannonflax