A jelenlegi 1 rv-re jutó saját tőke értéknél (ez kb. 370Ft/részvény) Úgy gondolom ez fair. Bár itt mutyisztánban hogy mi a fair... Ezzel az erővel a flax is lehetne 1300 Ft.
Fél éve vagyok benne, kiszámolhatod menni a bukóm. Krebo (?) Toron(?) természetesen eltűntek...nagy pakkom van (nekem annak számít). Lelkiismeretesen raktam félre a pénzt ebbe a fosba meg Fundamentába (az is lejár Júliusban) hogy majd ebből a gennyből meg a Fundi hiteléből veszünk egy kis lakást...Ha én így dolgoznék a munkahelyemen mint ahogy ezek a céget irányítják már rég kirugtak volna.
Reggel hamar végzett az uszodában, közel a bejárathoz talált parkolóhelyet és már le volt főzve a kávé amikor az asztalhoz ült. A gépét pedig tegnap este bekapcsolva felejtette, a postázóból pedig nem hozták még fel a Népszabit, úgyhogy gyorsan letudta a kötelező kört.
Szerintem benne lehet a teljesítményértékelésében, hogy naponta két darab flaxot meg kell venni, év végére 200 kereskedési nappal számolva össze kell gyűjteni 400 db papírt.
itt ám:D
11 13:50 matgab (VIP) Re: ujabb kitöretés!!! Címzett: @matgab matgab írta:
csókoltatom az egy darabos eladót a nap végén...Hogy rákosodjon meg az ilyen fajta...! link
milyen gyorsan elfelejtenek a PF-en...Pedig én is flaxos őskövület közkéz vagyok...:)
Pannonflax