Mindenesetre a magyar tkom szinte alig reagalat oldalazik.Meg azt is el tudom kepzepni .Van ket fideszes orszagyulesi kepvoselo ;) benyujt majd egy torvenymodositast hogy vezessek ki a telekomadot.Hiszen meg nincs elfogadva a koltsegvetes ha jol tudom
Majd elvilálik mi lesz.De kicsit hangosan gondolkozva.Lehet a cseh tulaj kért valamit cserébe.Lehet a Digit felakarjavasarolni.Vagy az is lehet hogy tenyleg csokkentik a telekomadot.Lehet a telenor profitbol pint annyi jon be mintha meghagynank az adot....ki tudja
Ha a poiltikat bele akarjuk keverni am legyen.2/3 kormanyzasokat az ellenezeknek is koszonhetjuk.Nincs ott egy karizmatikus szemely akire lehetne szavazni.2010 elotti hatalmas bakloveseket amit elokvettek egyensagu kovetkezmenye a mai rendszernek.De ha valamit rosszul fog csinalni a Fidesz őket is el lehet zavarni a picsaba.En is tudok par dolgot felsorolni ami eleg negativ visszaelnek a hatalmukkal.Szemely szerimt en is tapasztaltam jonapr dolgot
Ah bocsi ez nem teljesen igaz. Most is megfigyelhetnek ha nagyon akarnak. Ha buncselekmenyt kovetel el egyszeruen utana neznek merre jartal .mindegy milyen szolgaltatonal vagy. Kit erdekel ha lemegyek venni egy kilo kenyeret....
Pannon GSM