Holnap már nem esik, bemondták a Híradó végén. :) Én úgy vagyok vele, hogy tudom, hogy többet ér, nem két hétre vettem, úgyhogy nem parázok. Ettől még bárki nyugodtan ugrálhat ki-be, csak az már nem befektetés, hanem szerencsejáték.
RENDKIVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Budapest, 2019. május 6.
A PannErgy Koncessziós Kft. beolvad az Arrabona Geotermia Kft-be.
A PannErgy Nyrt. ezúton tájékoztatja a tőkepiac szereplőit, hogy leányvállalatának, a
PannErgy Geotermikus Erőművek Zrt-nek az Igazgatósága vállalati egyesülésről döntött
leányvállalatai körében.
A PannErgy Geotermikus Erőművek Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 56.;
cégjegyzékszám: 01-10-046521), mint tulajdonos részéről döntés született - az Innovációs
és Technológiai Minisztériumnak a koncessziós jogok jogutódlással történő átszállására
vonatkozó előzetes jóváhagyása mellett - arra vonatkozóan, hogy a PannErgy Koncessziós
Kft. (székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 56.; cégjegyzékszám 01-09-294050) a Ptk.
3:44.§ (1) bekezdése és az egyes jogi személyek átalakulásáról, egyesüléséről,
szétválásáról szóló 2013. évi CLXXVI. törvény vonatkozó rendelkezései alapján egyesüljön
az Arrabona Geotermia Kft-vel (székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 56.;
cégjegyzékszám: 01-09-996469).
Az egyesülés módja a Ptk. 3:44.§ (1) bekezdése szerinti beolvadás, amely során a
PannErgy Koncessziós Kft., mint beolvadó társaság beolvad az átvevő Arrabona Geotermia
Kft-be.
A beolvadással a PannErgy Koncessziós Kft. megszűnik oly módon, hogy általános
jogutódja az átvevő Arrabona Geotermia Kft. lesz, amely a beolvadást követően Arrabona
Koncessziós Kft. néven fogja folytatni az eddigi tevékenysége mellett a jogelőd
koncessziós szerződésben vállalt tevékenységét is.
PannErgy Nyrt.
PANNERGY