Egy számunkra is tanulságos beszélgetés: https://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/uj-naperomuveket-epit-es-kulfoldre-kacsingat-az-alteo.323331.html "A kormány dolgozik Magyarország 2030-ig szóló energiastratégiáján, amibe bevonja az iparági szereplőket, így az Alteót is, valamint tagjai vagyunk az Energetikai Innovációs Tanácsnak is. Bár a stratégia különböző szcenáriói közül majd az év végéi dönt a kormány, azonban még a legkevésbé megújuló forgatókönyv alapján is radikálisan nőhet a jövőben a megújuló energiaforrások szerepe Magyarországon." "További naperőmű kapacitást tervezünk telepíteni a Metár keretében, várhatóan nem is olyan sokára, hiszen a kormány jelenlegi tervei szerint jövőre már jöhetnek az új, megújuló energia termelő kapacitások telepítését célzó tenderek."
Ma is megnéztem az időjárás jelentést. Állítólag holnap sütni fog a nap, én mégis azt gondolom, hogy esős nap lesz. Kíváncsi vagyok, hogy a Pannit immunissá tette-e a tegnapi és a tegnapelőtti zuhé. A blue chipek esni fognak, ebben biztos vagyok.
PANNERGY