nincs beállítva
instrumentumok - globális szűrés
megkeresed, h részvény, azon belül a töröltek között a pannergyt kiválasztod
pplastod törlöd a kiválasztottból.
aztán átállsz az árinfóra (teljes kötéslistára) és ugyanezt ott is eljátszod
végén mentés
Törölt felhasználó2008. 08. 12. 11:18
Sziasztok!
Lehet, hogy idióta a kérdés, de miért nem tudok kereskedni PETI-n kersztül pannergyvel?
(home broker->új ajánlat-> értékpapíroknál megjelenik, de nincs hozzá semmi adat; -papírinfónál meg sem jelenik pannergy részvény-)...
A választ köszönöm elõre!
"Milliárdos veszteség a PannErgy-nél
MTI, Gazdasági Rádió, 2008. július 31. 08:08
A befektetéseken elkönyvelt 1,35 milliárd forint nem realizált árfolyamveszteség miatt a PannErgy Nyrt. 1,33 milliárd forint nettó veszteséggel zárta az első félévet - jelentette a PannErgy a nemzetközi számviteli szabványok szerinti konszolidált gyorsjelentésben.
A bázisidőszakban, 2007 első felében a társaság adózott nyeresége 117 millió forint volt.
A csoporthoz tartozó, és tőzsdére készülő Pannunion csoport konszolidáltan 5,99 milliárd forint árbevételt és 157 millió forint adózás előtti nyereséget ért el."
Na tessék, pont tegnap szálltam be a cégbe hosszas hezitálás után... .Talán annyi pozitívum van a dologban, hogy ha már ekkora cápák is reá mozdulnak a dologra, megérheti valahol.Arról valaki tudna valamit mondani, hogy a mi szakembereink honnan verbuválódtak?
A MOL alaposan le van maradva a Pannergyhez képest... eleve az iklódbördöcei projektjük is csúnyán elhúzódott időben, ráadásul azt sem értem, mit akarnak fűteni olyan régi olaj kutak felhasználásával, amik távol vannak nagyobb településektől, hiszen a hő-hatékonyság nagyon fontos tényező. Az hogy áramtermelésre alkalmas-e egy kút, az utólag derül ki...
Fúrni ott kell, ahol a felhasználó van, nem pedig ott, ahol egy régi olaj kút... necces...
Nos, ami az értékelést illeti, a tükörtojás sületlen volt, a virsli meg odakozmált... erre vagy kiváncsi? :-)
A portfolio.hu is ott volt, és szerintem jól összefoglalta a nyilvánosan elhangzottakat. A privát beszélgetések is fontosak számomra, egy-egy tőzsdei befektetéssel kapcsolatban.
Nem tudom, Kingus írói munkásságát nem követtem figyelemmel az elmúlt hónapokban...
Na én megyek aludni... akkor reggel 9-re kérném a reggelit: lágytojást, pirítóssal, és zöldteát, és ha az ÉMÁSZ hozná, az igazán felvillanyozná a napomat....
Volt valaki a Pannergy reggeljén innen rajtam kívül, csakhogy tudjam, legalább utólag... Szomorú, hogy milyen kevesen voltak... és szomorú, hogy milyen sokan beszélnek sületlenségeket pl. jelen topikban... Egy ilyen jó lehetőséget kár volt kihagyni szerintem. Vagy csak uborkaszezon van?
Felvetődött bennem a gondolat, ha a Pannergy, vagy más tőzsdei cég, ágyba hozná a reggelit, talán nagyobb lenne az érdeklődés... Uraim, ezt az ötletet le lehet nyúlni! :-P
PANNERGY