"a genesisen mit kellett elemezni? kíváncsi vagyok.... annyira nyilvánvaló a mutyi és a csőd hogy ordít a gyorsjelentésekből."
Amúgy mivel a BÉT-től és rangos zsűritől I.helyezést ért el az elemzés, nem kevés indulóból, így az akkori helyzetnek igencsak megfelelő volt, és jobbat nem találtak nála, más kérdés, hogy azóta elég sok idő eltelt, és sokat változott a helyzet.
Olvasd el, tavalyelőtt ősszel készült (fent van a BÉT-en), mint ahogy a Pannergy-s elemzés is tavaly készült el ősszel, ugyanis két körös döntő van. Szóval az elemzés nem túl friss. De mindegy.
sok mindentől függ ezért pontos árat nem mondok neked, nem vagyok próféta, annyi viszont fix, hogy 1000-est át kell lépnie. hogy mennyivel az már a híreken meg a vezetőségen múlik.
a genesisen mit kellett elemezni? kíváncsi vagyok.... annyira nyilvánvaló a mutyi és a csőd hogy ordít a gyorsjelentésekből.
Tavaly Gábor Enikő és Oláh Zsolt első díjat hozott el a segédletemmel a Kochmeister pályázatról, Genesis Energy elemzéssel. Javasoltam nekik idénre a Pannergy-t, de nem értek rá újra indulni. Úgy látszik másnak összejött. Gratula nekik. :-)
nem azért de itt a fórumon is van egy pár csávó akiknek 1000-es pakkokban mérhető befektetésük van a pannyban, szal... érdekes lesz pár hónap múlva a könyvre tekinteni.
a Nagytesó horkantott egyett,neho a kisbüfik azt higgyék,h itt a rakoncátlankodás ideje :D
ez a kötés megmutathatja pl. az elemzőknek amit
üzenni akarnak vele.
vérbeli spekulánsok megszállták a PE részvényeket
veszi 850-ért 50 darabot, adja 865-ért.
bruttó nyereség 750 ft.
nettó nyereség 350ft.
kedves barátaim, így kell tőzsdézni, én meg vesztegetem az időm, BEFEKTETEK, várok...
nem is vagyok igazi tőzsdés...
PANNERGY