Szürreális, ahogy egy nyugdíjasokból álló menedzsment minimálbérért játsza ezt a bohózatot, nem tájékoztat, ilyen nincs véletlenül. A kassza üres, az MNB az egyetlen, aki gusztustalanul tartja a markát, nincs is más partner követelés, abszurd..
Szerintem itt s Kósára gondolnak, hogy tolja szépen vissza amitt elvitt(remélem egy pár kétajtós szekrény kiséretében kérik meg erre) "Amennyiben a társaság a korábbi szerződő partnerei segítségével előállított, az előző
menedzsment által meghatározott korábbi könyvszerinti (bekerülési) érték szerinti vagyoni
elemeket vagy azok egy részét, a még rendelkezésére álló igen rövid időn belül korábbi
könyvszerinti (bekerülési) értéken hasznosítani, értékesíteni tudja, az alapjaiban változtathat a
társaság helyzetén."
En azt nem latom h a reszvenyeseken kivul kinek lenne ez erdeke. MB es KG nem erdekelt ebben. Kosa benne van a Polaris bizniszben is. Szamomra erthetetlen hogyan....
A jó eset az lenne, ha valaki pénzt tenne a cégbe, akkor kifizetnék az MNB-t meg a könyvvizsgálót, végrehajtás megszűnne és jöhetne vissza a kereskedésbe. A rossz eset meg az, hogy ha nem jön pénz, akkor úgy tűnik, hogy nem lesz jelentés és az MNB nem engedi vissza a részvényt, sőt lehet, hogy fel is számolják a céget, mert nem lesz pénz a büntire meg a működésre. Ha meg akarják ezt előzni, akkor gyorsan kellene lépniük.
Még egy dolog, lehet, hogy para, és csak a számok világa! Ahogy olvasom 111 milla a mnB bünti. A Delta ennyivel akar tőkét emelni. Csak Én képzelek valami ide ?:-) Tényleg a véletlen, csak mégis! :-)
Számomra csak azért nevetséges a helyzet, hogy ezt még ha jól emlékszem az előző managment kérte, és Ő ezek szerint nem is mutatott hajlandóságot a fizetésre. Kérdés, hogy az átvételkor erre vonatkozó megállapodás leírásra került-e. Gondolom az ügylethez ez is hozzátartozik, így a jelenlegi managmentnek kellett volna fizetni, vagy legalább valamit intézni ez ügyben. Igazából én bízom a visszajövetelben, majd kiderül, gondolom most már elég záros határidőn belül, hogy lesz-e visszajövetel. (aug 31.-ig valaminek történnie kell)
Az MNB eljárása során megvizsgálta a hivatalból rendelkezésére álló adatokat és tényként rögzítette, hogy
Kötelezett a Határozatban kiszabott bírság Végzés szerinti részletfizetését nem teljesítette. Tekintettel arra,
hogy a Kötelezett a fizetési kedvezményt megállapító végzésben foglalt feltételeket megszegte, a végrehajtást
a hátralék teljes összegére szükséges lefolytatni.
Az MNB végrehajtást kezdeményez ha jól tudom a111 millió és kamataira mivel nem fizették a részleteket sem. Amíg az le nem zárul nem hiszem, hogy visszaengedik. A mérlegek szintén nincsenek meg teljesen ami a visszatérés feltétele. Végrehajtás miatt nem vehet részt közbeszerzési eljáráson, pályázatokon sem. Üzleti ügyfelek sem fognak szerződni egy olyan céggel amely ellen végrehajtási eljárás van folyamatban mert nem látják biztosítva, hogy fizetni is fognak mivel a cég számlájára lecsapnak. A korábbi vezetőség megásta a sírját az MNB pedig behantolja.
Gondolom,hogy ki lesz fizetve.Biztos nem hobbyból készítette el,mert nem volt jobb dolga,és annyira unatkozott.Senki nem hülye,ingyen felkérésre dolgozzon.Valamennyi előleget szerintem kaphatott,hogy elkészítette,és valahogy ki lesz izzadva a többi is.Nekem ez a véleményem.Majd az M és K páros kiköhögi a sok ellopottból,annyi nem fog fájni nekik.
OTTone