Nekem úgy tűnik, hogy a cég jövője sokban az MNB lépéseitől függ. A cég a könyvvizsgálót sem tudja kifizetni, ami csak pár milla lenne. Hogy fogja az MNB végrehajtani a kb. 100 millás büntit? Ha meg elvesznek minden pénzt a cégtől, akkor nem fogja tudni kifizetni a könyvvizsgálót, és akkor mikor lesz könyvvizsgált jelentés, ami a visszaengedéshez kellene? Ide vagy a részvényeseknek, vagy valaki másnak pénzt kellene betennie, de az meg sokkal könnyebb lenne, ha már visszaállítanák a kereskedést. Saját farkába harapó kígyó kicsit a helyzet...
Ez nyilvánvaló, hiszen mi másért venne az ember részvényt, megnézi a beszámolókat, meg a nyilatkozatokat, elemzéseket stb. Itt minden hazugság volt, minden.
Az, hogy a közzétételek tartalma hazugság volt éveken keresztül, azt a felügyeleti szervnek (MNB) kellett volna észrevennie. MKB a kamu céláraival csak erősítette a jóhiszemű befektetők döntés előkészítését. Én ezt a vonalat kapargatnám erősen….. MB. Legyen szép napod te tetü.
Olvasd vissza mit kerdeztem. Sajnos 23-an eddig azt a gombot nyomtak meg, hogy a megteveszto koźzetetelik alapjan vasaroltak reszvenyt.... es ok meg csak a forumozok.....
A trógerek nyilván kapnak a pofájukra a bíróságon és az utcán is. A kérdés az, hogy az esetleges kártérítés kapcsán kinek van (lehet) mögöttes felelőssége. Szerintem a sorrend MNB és MKB.
Törölt felhasználó2023. 07. 19. 20:55
Izzadjanak kicsit és kívánok pár álmatlan éjszakát is mint amit nekünk okoztak a fas..ok idegileg tönkre tettek gyöke..ek
Eddig 23-an szavaztak arra, hogy a megteveszto kozzetetelik alapjan vasaroltak reszvenyt. Az, hogy hany ember fog jelentkezni a Btk-s ugyvedi megbizasra az mar egy masik dolog. Nekem ez elvi kerdes. Idom van!
Azert a kozzetetelek es azok kijavitasa az MNB keresere is jo doksi halmaz a csalas bizonyitasara. Meg be is ismertek.... arcatlan sz.rhaziak!
Törölt felhasználó2023. 07. 19. 14:20
Feljelentést akkor tudnunk szerintem tenni, ha van kézzel fogható okirat ami bizonyítja az egyértelmű csalást, nos mostmár van. A Lakatos által elkészített könyvvizsgálatban körvonalazódik hogy itt az előző években kicsit szèpítve lettek a dolgok és kurvára át lettünk baszva!!
OTTone