az asura vision a tulajdonosa az asura technologies-nak, az asura vision-nel van kizárólagos és globális viszonteladói joga az ott-nek. tehát érintettek kell, hogy legyünk.
Na most mar csak azt nem vagom,h mi koze egy teljesen mas,vadidegen ceg sikerenek es fejlesztesenek,akinek meg csak erintolegesen sincs semmi koze az ott1-hoz? Ilyen erovel be lehetne vagni egy urtechnika fejleszto ceg sikererol is a cikket,es attol varni h milyen jol fogunk egyszer vmikor majd nyitni.
Ez sem fog már visszajönni és lesz meg pár ami megy süllyesztőbe nordt opus app epilys epeolups nap azt sem tudom milyen fantázia néven futó 1-2 palcas bicsus cegek!! 😬
Mekkora gigalol!!! Gondolom akik eddig rozsaszin vattacukor alomvilagban eltek,es a realitas helyett a mas velemenyen levok pocskondiazasara forditottak energiajukat ,azok most nagy csodalkozo, kikerekedett szemmel neznek elore! Kb ezredszer elmondom: csak a netto naivak hittek a felvasarlasban kb jo fel eve,mert nagyjabol azota a napnal is vilagosabb volt h csak a befektetok hulyitese volt az egesz,semmi mas. Mondjuk ennek ellenere nem vagyok elkeseredve,valoban meglehet,h legalabb az allando eladoi nyomas megszunhet,mert most mar tenyleg semmi ertelme az arbetartasnak. Na persze a nap elejen eses varhato,foleg ha hozza veszem h a mai remenytkelto hirre sem jott 1, azaz egyetlen egy vevo sem, akkor nyilvan nem erre fogjak egymas sarkat taposni. De egy enyhe panik utan vegre talan elhagyhatjuk a vonalzo egyenes eves chartot.
Valóban nem bíztató számunkra, hogy az új KV. nagy valószínűséggel a határidő végén adja ki a munkája "gyümölcsét"... Az sem lenne baj csak érett legyen...
Nem kell itt a karogokra fogni semmit. Epp eleg a papir elmult evi teljesitmenyere ranezni,illetve magara a ceg tevekenysegere. Nem hogy karogast,de karomkodast er minden tekintetben. Szerintem ennel a papirnal minden egyes befekteto brutal karosult,ugy h nem egymast kellene szidni, hanem a cegvezetest jol megformazni fa testapoloval. Ezenfelul pedig csak remenykedhetu k h egyszer talan visszaengedik,de hat olyan sulyos a csend, h en pl mar nem is.tudom mit gondoljak.
na mi a helyzet itt? látom még mindig várjuk az újabb és újabb határidők eljövetelét és velük valami történést, de azóta sem haladt előrébb látványosan a dolog. :( látom többen ki vannak készülve itt a fórumon, hát nekem sem őszinte a mosolyom. létezik az univerzumban bármi olyan határidő aminek ha nem tesz eleget akkor lehúzzák a rolóját, vagy visszatolják a kereskedésbe ha tetszik ha nem? (gondolom ez utóbbi álomvilág :P )
OTTone