A legnagyobb valószínűséggel, átlagos jelentés nincs baj beesik 10-15 %- ot aztán lassú emelkedés 160-ra, kivárási árra a jövőre nézve, aztán oldalazgatás a csodára várva :D
A harmadik idealista verziót is nézzük meg. Jobb lesz a helyzet nincs csalás, kiderülnek jó pozitív dolgok. Zsíros parkolási rendszer szerződés Kínában, vagy katonai eszközökhöz alkatrész gyártás valós, 300 nem fogja meg :D
Nem vagyok biztos benne, manipulativ esés biztos lesz, de persze függ a jelentéstől. Egy átlagos jelentés esetében ahol megnyugtató válaszokat kapunk szerintem igy lesz. SORREND: ráijesztés, bejtés, kirázás, aztán vissza. Ha rossz lesz a jelentés vagy tényleg csalás nagy akkor vége a papirnak.
Zuhanni fog az biztos. De ha van valós szerződés,kintlevőség,ingó és ingatlan vagyon,és nem úsztatták el az adósságban,akkor a cégnek még simán lehet jövője.
Szerintem is. De az arhoz semmi kozunk. Se a longosnak sem a shortosnak. Akkor fogunk felmennu, ha ceg is ugy akarja es ezt jelzi a piacnak is. Pl elkezd tajekoztatni.
OTTone