Ha szerencsénk van megmarad a cég. Hogy milyen áron,az kérdéses. Attól függ a cégvezetők hagytak-e valamit még a cégben,vagy csak hamis dokumentumok maradtak.
Az emberek folyton viszonyitjak magukat masokhoz. A rosszindulatu karorvendo azt hiszi, o maga tobb lesz, ha a mas bukasat keresi, vagyja. Ez hatalmas tevedes. Az ilyen csak lelki nyomoraban sullyed meg melyebbre.
Hölgyek, lassan maguk is kifogynak a szóból...nincs már miről beszélni itt..csak a meghitt várakozás a csodára ami nem jön.. Én is azon vagyok,hogy egyelőre örülni kell ha visszaengedik.. a G7 cikke reméljük csak feltevés..valóságalap nélkül..
Vigyázz Teee beragadt mókuska! Nehogy soha ne jöjjön vissza! Irjál Májerkának küldjön Neked egy lélegeztetőgépet emlékbe Szíjjártó dedikálással! Inkább italra költötted volna a pénzedet és meghívnád barthosimre bátyádat egy szalonnasütésre! Sok hasznom így nem lett belőled, most jarhatsz templomba imádkozni a pénzedért! 😂😂😂
Én meg nem.Két ilyen rosszindulatú embert még nem láttam,főleg úgy,hogy papír nélkül irogattok ide.Még jó,hogy nem szoktak bejönni az érzéseid róka.A Masterba is azt vizionáltad,hogy felment 3180-ig,másnap jó nagy tömés lesz. És mi lett ? Tegnap is szép forgalommal egy nagyot emelkedett. Nem róka vagy te,hanem egy madár. Vészmadár és pali madár. Vigyázz,mert a sánta rókát könnyebb utolérni, mint a hazug embert!
OTTone