Alapvetoen nem ertem miert gond az, hogy ceges alkalmazott eddig 12 volt, most 10. Ezek a szemelyek a core team, akik a ceget vezetik, de a fejlesztok szerzodeses partnerek, igy rogton koltsegkent is jelenik meg a foglalkoztatasuk. Nem tennem le a nagyeskut, de mintha Kosaval is ilyesmirol beszeltem volna korabban.
Igen, még ez is , hogy még bonyolultabb legyen a helyzet. Mióta kezdődtek a vizsgálatok? Milyen okból? Semmit sem tudunk. Egyszer csak lehúzzák a redőnyt, aki itt volt, így járt?
Annyi szál van , ami bizakodasra ad okot, de közben a fekete felhőket is elkezdték már fölénk tolni. Amikor arról cikkezek, hogy amilyen megoldásokat a cég kínál, nagyobb cégeknek is több létszámmal sokkal több időbe telik letrehozni. Mire gondolhat az ember? Ennyire az élvonalban járnak ? Miért nem tükrözi ezt az árfolyam? Amikor arról írnak, hogy a cég által beharangozott üzletekrol alig derülnek ki dolgok? Amikor arról irnak , hogy a létszám csökken, de mindent meg tudnak oldani, mindenhez értenek?
Jövő hét pénteken hátha okosabbak leszünk legalább egy kicsit. Reméljük sikerül találni egy könyvelőt első körben, aki átláthatobbá teszi a jelenlegi helyzetet. Kivancsí leszek ki lesz az, akit ezzel megbíznak. Akkor talán kiderul hogy vannak e a szekrényben csontvázak, vagy netán üres.
Azért 2017-ben Szijjártó vitte magával Kolumbiába az OTT1 vezetőségét, annak reményében, hogy üzlet születik...nem hiszen hogy Szijjártó minden jött ment céget magával visz különböző helyekre, ha igen, akkor ez már tényleg a legalja kormány részéről is...
Poláris, Isrv lehet a gond, a köztük lévő tőkemozgás? A könyvelő korábbi, illetve jelenleg is tartó kapcsolatról tett említést ahol megtaláta a számára kifogásolni valókat. Teljesen vakon vagyunk, találgatunk. Nehéz napok lesznek ezek, a fene egye meg. Annyi cikket elolvastam már, hogy kezdem elhinni, már nem látom többé a befektetésem.
Nem, ,,Orbitális úrral,, nem értettem soha egyet, másképp működünk mindketten, más a motívációnk, a kereskedési stílusunk és az életfelfogásunk is feltehetően. A lényege a mondandómnak az volt, hogy senki ne csodálkozzon, hogy a tetteinek következményei is vannak, bármelyik oldalról is vizsgáljuk az ügyet.
Leírtad a lényeget, ide bárki bármit írhat név nélkül... Ez így is van. Ezt tapasztaljuk a fórum olvasása során. Javasolnám a szépirodalmat, vagy bármi más értelmes dolog olvasását, előrébb vinne sokakat. SPQR kollégát őrizzük meg szép emlékezetünkben, színt hozott a topicba a ,,venni venni venni,, nívó után. Megjelenése emelte a színvonalat és az árfolyamot is, mi mást vártok tőle? Gondolkodjatok, olvassátok vissza Ti mit csináltatok az elmúlt 1 évben a itt a fórumon? Mit tettek a tisztelt cégvezetők az elmúlt 1 évben a befektetők irányába? (itt a tájékoztatásra gondolok elsősorban) Olvassátok el a saját közzétételeket a fórumon, a cég közzétételeit a sajtóban, BÉT-en, értelmezzétek, ezt követően pedig mindenki őszintén legalább magának mondja ki az igazat. (,,........nem kicsit, nagyon!,, Ez az én véleményem)
Szerintem az egyik beírása az OTT1-re vonatkozott. Az azonban világos, hogy arra nem kaptunk tőle választ, van-e pillanatnyilag rv-e. Amilyen tételekben vette, szerintem van még neki bőven.
A megjelent cikkekkel kapcsolatban rossz az előérzetem. Amit a core üzletről írnak gyanú, nekem 2019-ben, a prezi alatt született meg. Ezek nem létező IT megoldások, amiket fiktív módon adogattak el. Látta valaki az online oktatási rendszert legalább demo verzióban? Vagy fogta valaki a kezében a NATO "biztos" digitális adattárolójukat? Tudja valaki mit csinálnak Tarjánban? Kurva büdös az egész. Májer és Kósa is robbanásszerű szakember bővülést ígért be 2019-ben. Hány IT-st vettek fel és milyen pozira? Kurva Widecard lesz ez is...fszom.
OTTone