Mindegy hogy 10 Milla vagy 10ezer? Pláne hogy a cég sunnyog is ? 😅 nincs több kérdésem. 1x már irtam egy hasonszőrű stílusban kioktatonak itt, de most ismét muszáj : remélem bebukod az összes befektetésed itt!
Hit helyett a bizalom szo talan jobb lenne, ami sokaknal mar fogyoban. En megis tartom, mert nagy uzleteket erzek a hatterben kialakuloban. Szerintem az eves jelentesig sokan tartjak. Az vizvalaszto lesz.
En nem nyavajgok csak fel vagyok haborodva, mert en teljesen maskepp csinalnam. Megosztanam a hasznot es nem jaratnam le igy magam. Presztizs. Nem tetszik ez a hozzaallas a management reszerol. Azert sem adom el, mert arra varnak ezek a hiena manipulatorok. El kell, h szenvedjek a hasznomat, ez mar inkabb sport.
Igen, igy gondolom en is, megertelek, teljesen jogos a felhaborodas reszedrol is. A lehetoseg oriasi szerintem is, de megtevesztes is. Nem beszelve a duhito arfolyammanipulaciokrol, amit egeszen pofatlan modon adtak, adnak elo, a barmit megtehetnek alapon. Gatlastalansagot mutat ez a hozzaallas. Ha igy folytatjak, soha nem lesznek komolyan vehetoek. Nekem az jon le, h a sajat papirjukkal tozsdeznek.
Ha atverve erzed magad, akkor meg bolond vagy h meg itt vagy! Ez is csak hozzaallas kerdese. Barmiben ha atverve erzed magad, attol szabadulsz es kesz. Ez ilyen.
Ezen a reszvenyen volt 90% nem realizlt minuszom is. Sejtheted mikor. Keress vissza datum alapjan, nyavajogtam-e. Megegyszer, a sajat dontes miatt nyavajogni nem felnott emberhez melto. Es tokmindegy h 10millio vagy 10 ezerrol van szo.
OTTone