Szerintem az elmúlt pár évben végzett munka bebizonyította, hogy hiteles vezetés és normális tulajok vannak a cégben. én egyáltalán nem félek, hogy egy borúsabb általános hangulat miatt beesik az ár.
Szerintem Te is jobban jársz,ha a szar Set helyett inkább továbbra is ezt veszed.Ebben a cégben folyik a termelő munka,igyekeznek további piacot szerezni,és akivel stratégiai megállapodásuk van az sem piskóta cég.Nem akarok felbeszélő lenni,de ha nem akarod elégetni a pénzed,szerintem oda egy fillért se rakjál már be.De ez csak egy jó tanács,Te tudod,hogy hogyan döntesz.
Marcsika Drága ! Véletlenül nem Te akarod újabb kis turpissággal lenyúlni a bérből és fizetésből élők és a magyar kisvállalkozók pénzét Ottókán keresztül ? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Feléneklés_hétfőre.docx ...ezt még nem foglalta le a rendőrség ? Ez OTT van még nálad Tündérvirág ? :))))))))))))))))))
A mi véleményünk soha nem az, amit a piac gondol, ezek csak vélelmek. De abban egyetértünk: Szociàlis biztonsàg, jólét, csillogàs, 100 Ft-os osztalék=Ottóka! (Feléneklés_hétfőre.docx)
Kiválóan összefoglaltad az elmúlt néhány év legfontosabb BÉT kisbefektetői történéseit és az OTT1 státuszt. Szerintem sokunknak nagyon hasonló élményei vannak itt a fórumon, kisebb eltérésekkel. Aláhúznám a befejező gondolatmenetedet, amely így indul: "ettől függetlenül ha nem jön valami JÓ hír ki tőlük, akkor sokan el fogják dobálni, ha buknak is rajta". Erről írtam én is előtte. "Hirtelen fodul a kocka", na ezt nagyon megtapasztaltam párszor. Folyamatosan agyalok a dobni vagy nem dobni kérdésen. Szép napot neked és a fórumtársaknak is!
Én nem vagyok a bekakilós ember ! Most ez van várjuk a híreket ! Persze a nemzetközi hangulat is xar most ! Én a venni , venni dolognál nem rád céloztam , de ez minden topicban ott van ! Te ezt mondtad jóval alacsonyabb árnál is ......és tessék ! Hol vagyunk most !:))))) Van pár kolléga itt a topicban és nem tudják mit tegyenek én erre írtam valami kis szerény véleményt rá ! Egyébkén igazuk van .... azért OTT böföghetne már valamit felénk ....és nem a VG.-n oldalán keresztül . Sokan el fogják dobálni , mert már úgy érzem a csúcsra járatták magukat ... főleg akik jóval 100 fölött v. 200 és esetlen 300 fölött vették ! Én azt mondom egyelőre még várok , nyugi van nálam és vettem is a héten még ...ezzel el is árultam mit gondolok ! így van ez Sobadi kolléga ! :))) Tényleg Jockeyval mi a szösz van ?
Szia ! Én szoktam mondani hogy venni venni venni !! Most is tartom ehez magam! Ez ami most itt 250-300 között megy ez teljesen hasonlít a 25-35 és a 42-55 közötti időszakokra ha visszaemlékszel rá! Biztos vagyok benne hogy hamarosan még boldogabb OTT részvényesek leszünk.Nem kell itt beszarni 1-2 akár4-5%-os esésektől mikor ilyen gyér a forgalom,nekem ez a véleményem.
Szép napot ! Igazából és nem akarom se azt az " igét hirdetni " hogy venni , venni , venni sem pedig az ellenkezőjét. Sok gazdasági oldalt ( külföldi is ) naponta olvasom . Én nagyon bíztam 2-3 éve a Richterben az új készítményeik remek és sikeres bevezetéseiben . Akkor csak Ricsim volt ... most nézd meg milyen hírek jönnek róla ...pénteki zúhhéééé ! -(((. Bíztam anno MOL -ban is és sikerrel ! :)))) Az összes Blue-nál képben vagyok , én 1-2 éve kispapírt főleg T kategóriás el sem tudtam volna képzelni , hogy én olyat veszek valaha is . Igen , jött tavaly tavasszal az ML story ....ki akar kimaradni belőle ? Hát én se ! Vettem konzit hmmm nem hozott rosszul !!:)) Átmentem Opi-ba ...hmmm szép pénzt kerestem vele . Mind a kettő papírt idő előtt adtam el , szálltam ki . Konziból 1200 -nál , Opiból meg 240-250 között ! Akkor pár hónapig jó döntésnek tűnt a dolog , hogy eladtam . De amikor konzi 3K fölé nézett , opi meg 800 lett pár hónapja ....elkeztem számolni ! Basszus mennyivel több pénzem lehetne most. De túltettem magam úgy , hogy OTT-ra tettem fel az összes pénzem ( opiból még pakkom van ) . Sikerült még idő előtt a kolumbiai dolog után azonnal 50-60 között vennem - a pakkom nagyobb részét ! Aztán egy darabig 80-on megállt . Gondoltam most adom el áhh nem inkább kivárom a story végét és azóta várom . De egyébként vettem 100 fölött , és sokat bevásoltam még 220-290 között is .....pl. a héten is vettem még . Na de úgy vagyok vele , valaminek kell már történnie , hírnek jönnie kell ...én is naponta 3-4x benézek az OTT site-ra és google -zom a híreket mndenféle szavakkal rákeresve ! Én a magam részéről továbbra is optimista vagyok a céggel kapcsolatban ! NEM játszhatják el már ennyi és ilyen szinteken a bizalmat ......!!!! Nincs több esélyük ! Ha a 180 napos forgalommal súlyozott átalárat nézed 170 Huf körül van , likvid lett a papír , a ketegória váltás esélyes az idén , ISRV ott van mögöttük - ez azért jó , megnyugtató , startup cég ... ilyenekből lettek nagy multi , tőkeerős prémium cégek ..... jó , és egyedi termékek vannak náluk , és a politika is ott áll mögöttük ! Én nem mondom senkinek sem hogy ne adja el , de azt sem hogy venni , venni ! De ettől függetlenül ha nem jön valami JÓ hír ki tőlük , akkor sokan el fogják dobálni , ha buknak is rajta akkor is ...a bizonytalanságot , információ hiányát nem szeretik a befektetők az biztos ! Longot nem látsz ?! Egyelőre ! Tudod , hogy a tőzsde mindig arra megy amerre a legtöbb embernek fáj ....és hirtelen fordul a kocka .... ! Szóval ez a szerény véleményem az egészről !
Wiwa te vagy az OTT1 topik terapeutája. Mindig igyekszel gyorsan pozitívba fordítani az elégedetlenkedőket (ez nem kritika). Az a gond ezzel a T-ből Standard-ba lépéssel, hogy csak egy vagy több fórumozó vágya, nem a menedzsment áll ki és nyilatkozza le, mint az egyik rövidtávú célkitűzést a sok közül. Ők mintha nem is léteznének. Így a kategóriaváltás taglalásának semmi karbantartó hatása sincs az árfolyamra. A jövő héten már a 4. 250-270 kör kínája magát játszóspakkal, de ennél több fantázia jeleit pl. longra továbbra sem látni, tehát mi marad, dobjuk el az egészet.
Arra gondoltam, aminek jeleit már láthattuk az ML papírokban. Talán kimpaa hívta fel a figyelmet konkrét, nagyobb kiszállóra az elmúlt hetekben. Vannak, akik a "teljes" biztonsàgot preferálják belpolitika szempontjából, majd visszatérnek a parkettre kormányalakítás után. Én is így gondolkodtam év végén, mégis újra belevettem ML papírba, mert kínálta magát jó áron, természetesen nem full tőkével. Az, hogy milyen hírek robbanhatnak a választások előtt bármely oldalon, örök kérdőjel és időzítés kérdése, ld. a jelenlegi Elios botrány, ez csak egy kisebb időzített bombácska.
OTTone