Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A lakosság hitelfelvétele az első félévben még 10%-kal nagyobb volt az előző év azonos időszakáénál, júliusban viszont már 25%-kal kisebb. A GKI felmérése szerint a cégek foglalkoztatási hajlandósága hónapok óta csökken, a lakosság munkanélküliségtől való félelme erősödik. A külső konjunktúra markánsan romlik, az EU gazdasági hangulatindexe több mint fél éve meredeken esik, közel kétéves mélypontján van. szerintem nem javulnak a kilátások....
Neked most megirom,zártam a pozim 8050-en. Inkább lehetséges ellenállásokat-támaszokat szeretek írni ide,és mindenki döntse el saját maga,hogy mit tud belőle felhasználni.
Törölt felhasználó2022. 10. 05. 14:55
Bocsánat, kicsit mellé nyomogattam a telefonon..szóval: Szerinted csak rést tölteni mentünk vagy elromlott a hangulat és ismét lefelé tartunk? Én bíztam néhány hét emelkedésben. Jó Q3-at várok egy hónap múlva.
Szerinred csak rést tölteni mentünk vagy elromlott a hangulat és usnét lefelé tartunk? Én bíztan néhány hét emelkedésben. Jó Q3-at várok egy hónap múlva.
Ez is egy velemeny. Nem kerdem, mire alapozod. Viszont ha ennyire leirod a reszvenyt, akkor miert vagy itt azaz ebben a topikban? Nem kell valaszolni, csak egy koltoi kerdes volt.
Jav: minden nap mast irok, ami charton es arfolyamon latszik. Azaz kovetem daytradeben.. Ettol lehet a rovid ut le, meg hosszu ut fel is, es lehet mindket oldalnak igaza
mintha magamat olvastam volna,ugyanazt hiányoltad,ami igenis fontos.Forgalom! Én is ugyanezért "kaptam"ki,amikor 8250-nél realizáltam tegnapi emelkedésben, és le is irtam.Az előbb meg vissza vettem 7924-en.Szerintem többen vannak akik hosszabb távra terveznek,vagy középtávra,számukra,és ezt nem sértésnek írom,felfoghatatlan mi is történik vagy miért is történik az ami rövid távon.Mi legalább megpróbáljuk kisebb-nagyobb sikerrel megjátszani, ilyen-olyan elmélet szerint :))) Nem lehet,nincs értelme 10 percenként irogatni.Ha bárkinek észrevétele-meglátása van,írja meg.Iránytól függetlenül.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!