Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Nekem nem gáz. Mondtam kitörési rés így indul. Tanácsot nem tudok adni. Támaszról pattanva írtam tegnap lehet venni, stop előző napi aljak alá, vagy 7830as alj alá.
Lehet nem jön be a linken a kép, ha sokan nézik. Akkor itt van a másik link: OTP naposom. Nálam 38.2es fibo az ellenállás ami kb fordított fülescsésze nyakvonala: 8310-8330körül https://postimg.cc/Rqz3FWwZ
Tegnapi fordítós gyertyára jött a megerősítés egy szép hosszú fehér gyertya formájában, elrugaszkodtunk az eső csatorna aljáról elindultunk a teteje irányába. Ráadásul réssel nyitottunk (7988-8080), majd egészen a 8300 Ft ellenállás környékéig emelkedtünk. Emelkedés közben betöltöttük a 8242-8264 Ft között hátra hagyott rést is. Itt megtorpant a menet, ez a szint viszonylag erős ellenállás zóna. Itt várja a 15 napos mozgóátlag is (8330). Ahhoz, hogy ezen az ellenálláson átmenjen nagyobb forgalomra lesz szükség, remélem a héten javul majd a forgalom és tovább tudunk emelkedni. Amennyiben jönnek vevők és sikerül átdöccenni, máris ott várja a következő ellenállás 8700 Ft-on, ahol egyben az 50 napos mozgóátlag is található, illetve pontosan ott van a csökkenő trendcsatorna teteje is. http://www.kepfeltoltes.eu/images/2022/10/04/888OTP_Napos.png
OTP lefordult a 8260-os ellenállásról,amit beírtam még a reggel.8300 felett kellett volna zárnia ma,hogy meggyőzőbb-tarthatóbb legyen az emelkedés technikai szempontból.
Akkor egyelőre bírja még. Kérdés a záró hova nyomják be vagy húzzák fel... Egyelőre még továbbra se dőlt el semmi bikacsapda is lehet vagy egy fals kitörés felfelé. Szerintem a heti gazdasági jelentésektől fog függeni hogy a 2 forgatókönyv közül mi lesz, vagy bezuhanunk 8000 alá megint, vagy megragad 8300-8400 fölött akkor lehet egy fel hullám.
Aki shortban van, annak most biztos nehéz napja van. Szerintem inkább csak a nagyon gyors lenyomásnak egy ellenpárját látjuk most és minden piac majd kb a mai szintek körül konszolidálódik kicsit. Ha további győzelmi hírek jönnek Ukrajnából az szerintem egyértelműen felfele. Én nem hiszem, hogy az oroszoknak bármi extra van a tarsolyában. Ha a katonák nem akarnak harcolni, akkor baszhatják a mesterterveket. MIért is akarnának harcolni? Jön a tél, a szar idő, mindenkinek csak rosszabb lett ezzel a háborúval, mi a fenének halnának meg, vagy lennének gyilkosok a sima közkatonák, akiket most mozgósítottak? Én őszintén remélem, hogy a háború végjátékát látjuk.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!