Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Nézetem szerint valamelyest a technikai jelzések gyengébben érvényesülnek jelenleg. Most a hangulati elemek dominálnak, ennek tulajdonítom elsősorban az eddigi intenzív, de összességében mégiscsak korrektív emelkedést. Ez a jelentésig továbbra is hathat, megtámogatva egy erős, a vártnál is jobb jelentéssel, illetve nemzetközi viszonylatban a tőzsdékre kedvezően ható amcsi választások eredményével. Összességében úgy gondolom, hogy ezek miatt az árfolyam megközelítheti a 200-as napos mozgót, azaz a 10430-as körüli szintet. Ott úgy gondolom, hogy kiszállok, ha elmegy ebben a hullámban (a héten mondjuk) odáig.
Szerintem lesz 10.000 ma-holnap még a jelentés előtt, aztán leöntik egy kicsit, meg a jelentésre megy majd a realizálás. Ha a republikánusok nyernek mehetünk még felfele velük.
Ennek a legutolsó emelkedési hullámnak a korrekciója is gyors lesz,ezért a tegnap realizáltam a nyereség egy részét.a többit a mai nap folyamán,ha megáll az emelkedés üteme.9730 környéke első támasz. a betöltött rés tető.ma nem számítok naposon zöld gyertyára,piros vagy max. doji.5 számjegyű nem lesz ma az árfolyam,persze a tévedés joga fenntartva. :-))
20 %-ot eladtam regnap záróban OTP-ből, többi bezsákolva. Egyelőre jó hangulat van, de ez törékeny szerintem. A kormánytól jövő hírek meg katasztrófálisak.
Addig nincs gond míg nem veszek bele a TL-be. :) A 600 forintosat eladtam 900-on, azóta csak nézem mi folyik itt, nagyon kemény sorra jönnek a 10 milliárdos napok. Vége van a medvének? Meglátjuk. Azért a részvényeim megvannak mélyről, 20 ezerig maradnak is. Remélem osztit azért kapunk majd ... Bár a MOL menne ennyire, most ott van TL-em. Ha jön a korrekció gyertek át oda. :)
Szép nap volt. A jelentésig, de leginkább még holnap is további jó hangulatra számítok. Ennek legfőbb oka, hogy nemzetközileg is mintha "nyugalom" állt volna be, usákok se mennek semerre, a választások eredményének ismeretéig legalábbis ugyanerre a nyugalomra számítok. Illetve persze a jó eu-s hírek a pénzekről is löktek rajta. A reggel beírt első technikai szint működött, bár nem gondoltam volna, hogy már ma megközelíti, én teljesítettnek veszem, mivel 14 Ft híja volt csak. (9958 helyett mai max. 9944 volt.) Viszont nem szállatam ki, ezért lefordulás várható... Áááá. :D A forgalom is megvolt, aki pedig csodálkozik a mostani erős emelkedésen, azon én csodálkozom. Ebből is az látszik, hogy iszonyúan irreális volt a 8000-es szint alatti árfolyam, több, mint 60%-os esés a csúcstól. Abban már minden is be lehetett árazva, egyelőre legalábbis. Kellett egy kis fellélegzés, ami tarthat tovább is, persze korrekciókkal, továbbra is felfelé az alábbi értékek teljesülését várom: 10000 (kerek szám, korábbi támasz szint, pszichológiai szint) 10301 (18600-as lokális csúcs első korrekciós szintje) 10430 (200-as napos mozgóátlag jelenlegi szintje, csoda kategória lenne, ha ezt is csak úgy átugorná, persze nem lehet kizárni, de ebben az esetben giga jelentős jó hírnek kell a háttérben lennie, ami most még csak sejtés lehet, és amely miatt a technikai szintek felülíródnak, átmenetileg) 10535 (19590-es csúcs első korrekciós szintje) Meglátjuk holnap hogy folytatódik a sztori. Kisebb korrekció mindenképpen indokolt lenne, kivéve, ha tényleg van valami nagyon jó infó a háttérben.
Sok lemaradó, EU-s pénzbe (jönni fog!)nem hívő majd végső 10felett shortosokkal együtt.. Lehet a holding ellen fogadni csak max fél évre..ezt az elmúlt évek zivatarai is megmutatták. Lesz tető,ellenállás stb,de most mèg bika!
Délelőtt írtam,hogy még 150 ft van benne 9600-nál, hát túllőtte: --Erste:-Jelentős felpattanást mutatott az
elmúlt hetekben az OTP, de a lendület még mindig tart, így további
emelkedés jöhet. A befektetők optimistábbak lettek Magyarországgal
szemben és ez a forint mellett az OTP árfolyamában csapódik le
leginkább. Csütörtökön rekord negyedéves eredményről számolhat be a
bankcsoport, a technikai grafikonon pedig egy fülescsésze alakzat
támogatja az emelkedést. Így aztán hamarosan a 10.000-es lélektani
szintet veheti célba az árfolyam, ahol utoljára májusban járt. Még akkor
is, ha addig egy-két ellenállást még át kell törni, például a májusban
hagyott rés felső élét 9.726 forintnál. .Támasz és ellenállás szintek
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!