Én Kovácsné Sarkadi Katalin vagyok a matematika tanárotok. Mindenki vegyen elő egy üres lapot és egy tollat.....
de rég volt már..... :))))
Törölt felhasználó2006. 09. 01. 08:08
jo reggelt!
én meg évnyitorol jövök!!!
Törölt felhasználó2006. 09. 01. 07:25
azon gondolkodtam este,hogy nem csak tippsarkot kell csinálni,hanem alkalmanként egy tőzsdei találkozot?!megvitatnánk elképzeléseinket,fontos eszmecserék helyszíne lehetne!!most mennem kell,mert gyerekeknek évnyitó!
majd később jövök.
okok.kösz.akkor majd holnap.szerintettek milyen változás várható az Otp árfolyamán?
én úgy látom,hogy amég a CEC nincs eldöntve,addig ringások 6100-6400 között.
holnap Brüsszel elé terjesztik a Konvergenciós programot,ha + a megítélés akkor kismértékű emelkedés.
holnap talán okosabbak leszünk.
nem voltam internetközelben,biztos azért nem tudsz felvenni.most meg ahol vagyok be nem jó az msn.holnapra kijavítom.köszi előre is.
szabin voltam egy kicsit.kellemes volt a Balcsi vize és tiszta!
holnaptól kő kemény tőzsde.
adózással kapcsolatosan szeretnék neked kérdéseket feltenni.holnap beszélünk.
sziasztok.megtenné vki,hogy felvesz engem is a tippsarok-ba?
gentlemanus téged is felvettelek az msnbe.köszi
Törölt felhasználó2006. 08. 31. 17:02
games01 ez egy név. itt lentebb van a hozászolása
Törölt felhasználó2006. 08. 31. 17:00
Csak az augusztus 31-ét követően kötött tőzsdei ügyletek után kell 20 százalékos adót fizetni - áll a módosított szja törvényben. Adóköteles nemcsak a magyar, hanem az EU, vagy a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) bármely tagállamában működő tőzsdén kötött ügylet is, amennyiben az átruházott értékpapíron árfolyamnyeresége, vagy az összetett illetve származtatott ügyleten nyeresége volt a tulajdonosnak.
Egy értékpapír eladásakor a kapott összegből le kell vonni a megszerzésére fordított pénzt, valamint a járulékos költségeket. Amennyiben a kivonás után pozitív összeg marad, úgy ez lesz a 20 százalékos adó alapja. A nyereséggel azonban szembeállítható a veszteség. Az adózó döntése szerint az adóévet közvetlenül megelőző év, illetve az adóévet megelőző két év veszteségei állíthatók szembe az adott adóév nyereségével.
A tőzsdézőknek kötelező lesz szja bevallást készíteniük. A tőzsdei ügyletekről a magánszemély adózónak nyilvántartást kell vezetnie. Ehhez a bizonylatokat a befektetési szolgáltató adja. A befektetési szolgáltató minden adóév január 31-ig megküldi az APEH-nek a magánszemély részére kiállított bizonylatok tartalmát.
nekem Erste netbrokerem, van, eddig szuper, ma nyitáskor nem ment egy fél orát,
záráskor négytöl semmi 16.35-k bedobta az
utolso kötéseket!
Érdekes???!!!!!
OTP részvényesek ide!