https://kephost.net/p/MTM1NzMxMg.png napos tetőket összehúztam, ahonnan lefele vette az irányt. ha így rajzolom (csendben!) ez alapján kitört, kivárta a trendvonalat. már csak a kitörés hiányzik, ki merre várja ugye. 18k alá vagy 18,5k fölé.
Mindig is értékeltem az írásaidat, most is igazad van. De 2 napja olyan felszabadult vagyok, hogy már az sem zavar, ha 20e-ig kilő, mint a nyíl. Ez megfizethetetlen.
Lassan 30 éves múlttal régiséggyűjtőként olyan kvalitásos tárgyakat veszek, amikhez a befektetés mellett érzelmi, esztétikai vonzódás is párosul. Ezek likvidek.
"az OTP-t viszont a magam részéről csak akkor adnám el (hosszú távról beszélek) ha jobb, nagyobb profitkilátás lenne képbe" Akkor valami célárad csak van az otp-re, különben nem tudnád más termékek várható profitjával összehasonlítani. Mennyit látsz még ebbe bele?
nem feltétel nélküli, és nem minden eszköz osztállyal, illetve rv-vel kapcsolatban áll ez az optimizmusom pl: a BÉT-et tekintve nem látok perspektívát a MOL-ban, még hosszú távra se tartanám, nem osztom se az arany, se a kriptok longát az OTP-t viszont a magam részéről csak akkor adnám el (hosszú távról beszélek) ha jobb, nagyobb profitkilátás lenne képbe, hasonló kockázattal (ilyet egyenlőre nem látok) Rövidre trédelem, de nekem csak akkor éri meg ha az elmozdulás minimum 600-1000ft, általában ez kimerül a fizikai készlet eladásán, majd lehetőség szerint alacsonyabb áron történő visszavételén (már amikor sikerül) Shortolni csak kizárólag NAGYON ERŐS okok miatt shortolok, az elmúlt másfél évben talán kétszer volt rá példa amikor certivel ezt megléptem.
Érdekes elgondolás, hogy épp most szállt ki... .vlasztsi év van...nem most lesz összeomlás az otp meg évvégére korriglhatja a mostani szar rfolyamot is..
OTP részvényesek ide!