A semmire gyengült be?! A forint árfolyamának ne lenne semmi hatása az OTP-re? Én ezt erősen kétlem. Szerintem inkább a semmire húzták fel. 295 Ft-os euro körül volt az OTP alja 2680 Ft, tegnap a 314Ft-os euronál lett 2870 Ft-os záró.
Óvatosan javuló nemzetközi hangulat. :D :D :D ( Talán kitart néhány óráig.)
Azért egyszerűsítettem a mondatot, mert a magyar egyszerűsít, én magyar vagyok, és a korábbi vételekhez viszonyítva ez semmi. Mielőtt rámfognának valamit a jogászok, én is félek az állami önkényuralomtól. Remélem nem jön értem az AVO, SWAT vagy most hogy hívják.
AKI EBBE A PIACBA BEFEKTET AZ NEM TUDJA MIT KOCKÁZTAT. HA LEMINŐSÍTIK AZ ORSZÁGOT, AMIT MINDIG ZÁRÁS UTÁN TESZNEK, AKKOR MEGNÉZHETITEK MENNYI PÉNZETEK MARAD. HA MEGTÖRTÉNIK A HÉTVÉGÉN, HÉTFŐN OTI 2000. ÍGY FEKTESSETEK BE MA.
Arra talán nem is gondolsz, hogy ha ekkora forgalommal veszik, és mégis ugyanakkora forgalommal adják is, akkor nem csupán shortok nyílnak, hanem komoly alapok szeretnének biztosabb vizek felé evezni.
Ha nem merült benned fel, hogy komoly alapok a kiszállók, akkor szeretném tudni, hogy miért nem érkezik vételi ajánlat a piacról a magyar államkötvényekre? Talán a spekulánsok lebeszélik a komoly befektetőket? Komoly befektetőket le lehet beszélni alaptalanul valamiről?
Törölt felhasználó2011. 11. 11. 08:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
tehát az a személyt hívjuk befektetőnek aki elolvas egy blog bejegyzést és rögtön dobja hatalmas bukóban a pakkját hmm..
OTP részvényesek ide!