Nem lesz OTP államosítás... mire fel. Chany papa akkor nem tudná tovább pénzelni, isten ments... a RÁBA is csak azért kellett, hogy ne legyen a ferdeszeműeké.
280mdb. rv. az azért megakadna a torkán, meg az jóval többeknek van, mint RÁBA, akkora lázadás lenne, hogy csak na... OTP-je még marinéninek is van, az meg kimenne a fakanállal, aztán adna a rohamrendőröknek is Ð
Orbán Viktor szerint a hitelminősítők októberben végezték el esedékes vizsgálataikat Magyarországgal kapcsolatban, és e vizsgálatok eredményét valószínűleg november vége táján közzéteszik.
szerintem a leminősítés előtt még fel fogják húzni mert ha levernék(ilyen tempóba) akkor nem lehetne shortot nyitni rá illetve már csak shortok lennének nyitva
tehát az én elképzelésem az hogy a hónap végéig húzni fogják fel hogy mindenki elhiggye hogy itt volt az alja
jó, hogy nem néztem végig a mai napot. Úgy látom OTP egyelőre csak esni tud.
Persze semmi sem tart örökké...
Egyébként a válságnak van egy pozitiv hatása is: néhány abszolút impotens politikustól sikerül megszabadulni és normálisabb kormányok alakulnak. Talán Olaszországban is megválasztják Montit a kormány élére, már megérte...
OTP részvényesek ide!