Elég vacakul néz ki a tegnapi amcsi/európai up után nem ezt vártam, de sortot sem mertem nyitni ebbõl bármi lehet még se vevõ, se eladó. A forgalom is gyenge.
A csordaszellemben sajnos igazad van. :( Technikai elemzesekbe nem mennek bele nem vagyok benne nagyon otthon. Amugy az idotav nalam annyi, hogy tavaszra jo legyen.
Meril Lincs már tudja, hogy OTI tőkét fog emelni. Honnan? Rettenetesen jól informáltak ezek Jenkiföldön. Hogy szopatná be őket Papa de úgy, hogy fájjon is nekik!!!
Egyébként meg kérdezem: amikor Raffkós raiffeisen emelt tőkét, akkor összeszarta magát a Raffkó árfolyama? Hát nem. Szépen araszolgat fel, hiszti nélkül.
Az élet ismétli mindig önmagát: amikor a DSK-t megvette, akkor is leszarozták, mint állat. Milyen jó, hogy ma Bulgária legjobb bankja!
Sokakat ma érdekelt, igaz 6200-őn valaki aláállt 60k feletti vétellel ez megfogta. Ennek hiányában ki tudja meddig ment volna le.
Sokszor megfigyelhettük már a csorda szellemet is a BÉT-en is.
nekem sem mind1 hogy ha veszek mennyiért veszem. Hosszabb távon? Most kérdezhetném mennyi idő, de nem teszem.
Az oti lehet hogy a legjövedelmezőbb de mos nem nekem. A nagy esés óta nem tudta megcsinálni a 61.8% korrekciót az 50%-os már megfogta. Remélem érted a dilemmámat.
Es kit erdekel, mit mond a Merryll lynch? Akkor most vegyek MOL-t mert arra meg 30K a celara??? Ne azt nezd mi lesz holnap, hanem gondolkodj egy kicsit hosszabb tavon es azt is gondold at, hogy a legjovedelmezobb bank egesz Kozep-Europaban az OTP. Sztem azert tart itt, mert nem volt keret ra, hogy sajat reszvenyt vegyen, meg azert, mert nem minden tulaj ert egyet a strategiaval, meg az allam is hulye, mint a seggem.
Visszakerül a szűkülő csatornába ahonna kitört 31.-én. Ez pedig sztem nem kóser.
Na de majd holnap okosabbak leszünk. Mindenesetre az otin szokták a port elverni a legjobban.Lásd. ma is, a legtöbb papír felfelé korrekciózott záróra, oti meg napi minyimumon.
"Apró kiegészítésként érdemes elmondani, hogy az OTP soha nem forgott még 12-es P/E ráta felett, erre az új portfólióval sincs sok esélye. Ha Merrill EPS prognózisát vesszük alapul, akkor az árfolyam abszolút teteje 7,900 forint körül mozoghat. Ne felejtsük el, hogy 12-es P/E rátát csak kevés esetben adtak meg a bankért a befektetők, s akkor is egy más kockázatú papírért fizettek ennyit (stabilabb hazai makrohelyzet, kevésbé kockázatos külföldi portfólió)."
OTP részvényesek ide!