Én volt és reménybeli Oti részvényesként, de állampolgárként is inkább az egyetértést és együttműködést szeretném látni ilyen szintű erők között, mint a 'Na majd én megmutatom ennek a *nak, hogy ki az úr a háznál' jellegű torzsalkodást, remélem feri időben a fejéhez kap, hogy többet veszít vele, mint amennyit nyer a költségvetésének, de sajnos ez igaz az Oti-ra is, rövid távon mindenképp.
Tarkany!
Az hogy az eszement ütem jobban a választások után lett beindítva, egyenes összefüggésben van azzal, hogy tetkó nyert. Egy tetkó szintű ember nem nyerhet Csányi ellen, az Öreg dolgozik rajta rendesen.
:DD, utána mentegetőzött is, hogy nem pont így gondolta, mert a tanácsadói elmondták neki, hogy ilyen hozzáállással még működőképes gazdaságot sem lehet fenntartani, nemhogy élre törni, legjobbnak lenni, amiről folyton beszél.
Emberek! Csányi nem hülye ezzel tisztában van mindenki. Nem akar ferinek jattolni, ha okosban máshol is lehet tevékenykedni. Ha feriként marad tönkremegy Magyarország és nem kellenek a bankok mert senkinek nem lesz spórolt pénze + senki nem lesz hitelképes. Köszönjük neked bölcs feri! Azért remélem egyszer rosszul lesz és éppen akkor nem lesz szabad mentőkapacitás... :-)
Ez az eszement ütem a választások után beindítva akkor is feltűnő, amit csak hangsúlyoz az, ahogy a lepukkant CEC-et meg akarja vásárolni. A hosszabb táv pedig mindig kockázatos, és akár túl sok év is lehet belőle, nem minden piac olyan, mint a bolgár.
Az akviziciok lenyege, hogy a magyar piacvezeto szerep nem igazan tarthato sokaig es a jovedelmezoseg is folyamatosan esik itthon. Jelenleg sokan nem ertik ezt, de sztem hosszabb tavon nagyon meg fognak lepodni a szamokon es az arfolyamon.
Törölt felhasználó2006. 08. 02. 09:49
Szinte biztos voltam benne, hogy megjelenik előbb-utóbb egy ilyen leértékelés is, szerintem is megkérdőjelezhető az az agresszív akvizíciós startégia, amit az elmúlt 2 hónapban bemutatott az Oti - vajon mi lehet az oka, eddig arról beszéltek, hogy csak óvatosan, értékarányosan meg a menedzsment energiák bővülésének megfelelő ütemben kell terjeszkedni, most meg ripsz-rupsz 4-5 bankot megvásárolt és többet költött 2 hónap alatt akvizícióra, mint addig összesen. Úgy látszik, menekül az Oti a fajankó Gyurci elől - de ha valaki más okát tudja ennek, szívesen meghallgatnám. És új tőke bevonása, pláné a CEC megvásárlására, hmm-hmm, reméljük nem jön össze.
Törölt felhasználó2006. 08. 02. 09:25
Helló mindenkinek!
Úgy látom ez nem a mi napunk lesz. Ma amúgy is nyűgös vagyok és még ez is... Ki is kapcsolom mindjárt a gépet, ne is lássam mi történik.
amik egész szépen visszajöttek
-nem lesz nagy mínuszos nyitás 6220-250 körülire számítok
Törölt felhasználó2006. 08. 01. 21:37
Szinte biztos ,hogy 6300 ft alatt nyit holnap .
Hát igen 6500 közelében elkelletett volna adni dehát ki tudta ezt előre !
Törölt felhasználó2006. 08. 01. 21:32
Most ilyenkor mi a helyzet?
Holnap hány százalékkal kezdünk lejjebb?
Amikor az Amik ennyire mínuszban zárnak, akkor mindig lejjebb teszik a lécet, ugye?
Kérdezem a tapasztaltabbakat, hogy mire lehet holnap számítani.
Megint esni fog a nap folyamán?
Mekkora mértékü esés valószínű?
Üdv mindenkinek!
Lehet, hogy 6400-6500 között érdemes lett volna eladni? Később olcsóbban visszavenni.
Elég nagy volt a forgalom, kár hogy a nemzetközi helyzet berondított.
OTP részvényesek ide!