Azért eu bankszektor majd +0,8-ról gyorsan eljutott -0,2-re... 1% esés ! Ahhoz képest, hogy tegnap az usa bankok kb 2-3%-os pluszt alkottak ebben a régióban ez elég szerény. :)
24. A legtöbb ember jobban szeret birtokolni valamit (longolni), mint tartozni valamivel (shortolni). A határidős piacokon azonban nemcsak lehet, hanem sokszor érdemes is shortolni.
25. Figyeld a különböző piacok közötti divergenciákat: miért jut az egyik piac új csúcsra, míg a másik stagnál?
26. Lásd be, hogy a félelem, a kapzsiság, a tudatlanság, a nagyvonalúság, a butaság, a türelmetlenség vagy az önámítás óriási veszteségeket okozhatnak Neked. Ha piac ellened megy nincs az a fundamentális módszer, amellyel ezeket felismerheted magadon!
27. Ne kövesd vakon a számítógép generálta kereskedési ajánlásokat. A számítógép javaslatai éppen annyira jók, mint amennyire a gép ember által megírt programja az.
28. Tanuld meg a határidős kereskedés alapjait! Elképesztő hány ember nincs tisztában azzal, mit is csinál tulajdonképpen. Az ilyen befektető veszteségre van ítélve, hacsak nincs egy jó brókere, aki segít neki eligazodni a piacok útvesztőjében.
igazán kedvellek , de neked beszakadós posztraumatikus szindrómád lehet .
vagy tévedek?
Törölt felhasználó2010. 01. 06. 10:38
Légyszi, valaki segítsen.
Tegnap este eladtam (vagyis eladtam volna az OTP parírjaimat) de a rendszer ezt nem tette meg. eddig mindig teljesítette, most meg látom a rendszer csak fél 9 körüli dátummal akarta eladni, (amikor persze már késő volt). Pedig tegnap adtam el.
Szóval változott valamit ebben az évben a kereskedés menete?
jé, megoldódott! firefox-om van, ezért vagy nem ezért nemtom a bpforex-en csak függőleges görgetősáv van, viszont a nézeteknél megtaláltam a nagyítást. és megvan az oti is. köszönöm a kooprodukciós segítséget!
OTP részvényesek ide!