Boldog Új Évet Mindenkinek és sikeres 2010 -et a tőzsde világában, remélem ez az év már mindenkinek nyereséget hozott ha a tavalyi nem is. Nekem ez az év is szépen zárult jó kis évvégi hajrá volt az okt-nov-dec, így évi teljesítményí +144% , márciusban még -15% körül voltam s ezt, a jan-márc eséssel beszedve az otp-vel sikerült, március közepe óta viszont csak keresni lehetett, de otp viszonylatban csak a veszteség visszahozására volt elég az év hátra lévő része így ebben az évben igazából teljesen nullában vagyok az otival pedig 1250-5800 ig nem kis emelkedés de nullszaldós a 2009es teljesítményem vele mégis(2008 ban viszont sztár kereső papirom volt). A nyereség nagy része a kispapírokkal jött: econet, genesis, humet, phylaxia.
Minden jót Mindenkinek!
Erre mifelénk (Kecskemét) a barack lenne a tuti, de bizisten nem ismerek egyetlen jó kifőzdét sem.
Általában azt a szilvát iszom, amit ismerősöktől kapok szabolcsból vagy székelyföldről.
Most egy Szél féle székely szilva (palackozott, cimkézett) van itt az asztalomon. Ezt bátran merem javasolni.
OTP részvényesek ide!