..De nem ám... mert ha a magyar lakosság már nem adósodik el olyan szintre hogy kezelhetetlen legyen,... ha már nem éljük fel az unokáink jövőjét ,....ha nem vagyunk elég barmok hogy hitelre vegyünk meg mindent, és ez által rabjai legyünk egy hitelezés által pumpált gazdaságnak az már nem is jó hír. Hogy mekkora birka nyájat sikerült felépíteni ennek a hitelezés által vezérelt világgazdaságnak én csodálva nézem. Ugyhogy itt az ideje belépno a csordába mert ha nincs hitele valakinek az már lassan nem is ember hanem valami mult század beli ökör.
Persze ebben teljesen igazad van.
Az összes brokinak magyarországon pont van egy ilyen klassz fóruma mint nekünk, és reggel8kor lezsirozták, hogy egyik ügyfélnek se vesznek oti-t a mai reggel.
Sőt messzebb megyek, nem is csak a magyar brokik zsirozták ezt le hanem minden Otival foglalkozó bróker.
a 103 egy nyakvonal a futinak, ha áttöri az egy erős long jel és új csúcsra megy a piac és meg lesz a Mikulás rally... talán erre várnak az intézményi befektetők és holnap réssel fel.. de ha innen lefordul... én inkább megvárom az új csúcsot és onnan shortolok
a 103 egy nyakvonal a futinak, ha áttöri az egy erős long jel és új csúcsra megy a piac és meg lesz a Mikulás rally... talán erre várnak az intézményi befektetők és holnap réssel fel.. de ha innen lefordul... én inkább megvárom az új csúcsot és onnan shortolok
OTP részvényesek ide!