link
S&P es nakszektor is temposkodik vissze fol, meglatjuk meddig futja az erejebol.
Longos olest megkaptuk, lesz vajon shortos oles is?
Mindenesetre forint eroskodik.
Itt jön elő amúgy, hogy tényleg nem mutyi papír ez ? Nagyobb emelkedésekre se csinált sose 3%-os mozgást az otp. Szöveg, hogy követjük a daxot meg a futikat. Ok, dax lemegy -0,3%, otp pedig pluszból vált -3% ?
Pillanatok alatt elszállt, amit napok alatt emelkedett. Mondjuk nekem már olyan mindegy. :)
Törölt felhasználó2009. 07. 28. 14:09
vicces
múlt pénteken és ma volt sikeres tranzakcióm. volt még másik 3, amit nagyon kicsi nyerővel tudtam csak lezárni.
A lényeg, hogy az 5x tőkeáttét miatt 620 pont tiszta nyerőm jött össze a két shortból
Közel annyi, mintha tartigáltam volna 3000-ről tőkeáttét nélkül.
Szinte biztos volt a nagy esés már napok óta, csak meg kellett tenni a téteket időben.
Na mindegy nem akarok én okoskodni sokat, elég nekem az a 620 pont nyerő.
Szerinted csak jött valaki és eladott pár részvényt a piacon? Az egész világon? Tele van rövidtávú spekulánsokkal a piac, stoppok beállítva stb. Szépen kikerült a biztos kezekből, és újra a spekik játékszerei lettek a papírok. Ők öntik, a nagyok meg a maradékot.
Most azt mondom bár lene meg mert én is shortban ülök megint szoval ha meg lesz viszejőna napi buktám . de ha csak leszur megint 3600 ig az is jó. a 3500 3550 az egy elenálási pont.
Ha belegondolok, hogy möbius mára STRONG BUY-t mondott...elvigyorodok. Pedig ő nem beszél hülyeséget, de ennyit ér (meg egy bambit) a trend ha jön valaki és elad egymillió részvényt piacin.
OTP részvényesek ide!