Más szemszögből nézve viszont a dax csapkod + és - között, míg a futik stabilan tartják a szitet perpill. Bár azért követni így is követi az emelkedést vagy csökkenést.
..talán mert ma még ő kezdő hozzád képest, de lehet, hogy fél év múlva már ő fog röhögni rajtad, mert te megmaradsz ezen a tudás szinten, ő meg túl lép rajtad
...az élet forgandó..
Te sem mindig mondasz értelem dolgokat (és én sem)....
...minden kezdő szereti bontogatni a szárnyait és szeretné megmondani a tuttit
......ez néha nagyon jól sikerül, néha meg kifejezetten szarul....ezért még nem kell nevetni valakin.....idő kell ahhoz, hogy megérjen az ember tudása....nincs ez másként a tőzsdei tudással sem.
Törölt felhasználó2009. 07. 23. 10:50
Akkor komolyan. El kell fogadni azt a tényt, hogy a 3500 as szint egy forduló pont. itt van a kitörésnek a pontja. Hogy merre azt csak a gyorsjelentés fogja meghatározni. Pl. a ma du. érkező jelentések, nagyon meghatározóak. A 3300 as alsó támasz és a 3700 as felső ellenállás közül fog dönteni. Persze nem ezen a héten éri el ezeket a pozíciókat, de választani fog.
De néhányan mintha biztosra mennének, holott a jelenlegi helyzet tényleg nagyon bizonytalan.
Látszik is az indexeken hogy csapkodnak.
Dax se igazán tudta eldönteni, hogy most mínusz vagy plusz.
Ilyen bizonytalanságban napon belül lekövetni a 10-20 Ft-os mozgásokat nem nagy üzlet. Mert azt ne mondja nekem senki, hogy mindig sikerül elcsípnie az alját és a tetejét. :)
hahaha
ez nagyon vicces
na ezert mondtam hogy akkor csinald ne csak beszelj rola hogy milyen asz vagy mert szerinted ma meg lehetett jatszani 4 shortot
OTP részvényesek ide!