sikerülnie kell, mert akkor kitudok szállni a beragadásomból:)) és én lehetek (kezdőként:) a topic mértékadó, mérvadója és köztiszteletben álló megmondó embere ennél nagyobb dicsőséget nem is akarok mostanában elérni:)))
..annyian megjósoltátok a mai emelkedést, annyira büszke vagyok rátok!...ügyesek vagytok!
...ezek szerint nagyon sokan képesek arra, mint a guruknak tartott emberek, egyedek..
A lényeg,h.aki akar és tud, éljen a piac adta lehetőségekkel.
Törölt felhasználó2009. 07. 13. 17:20
A korrekció megtörtént, ahogy reggel megjósoltam, sőt holnapra sem várok jelentősebb mozgást. Újra bebizonyosodott, hogy minden esést korrekció követi. Ennyi és nem több. Az OTI -val kapcsolatban nem hiszem, hogy távolabbi célárakkal lehet vagdalkozni. A papír jelenleg bizonytalan sávban van.
azért ezzel a 2,72%-os emelkedéssel nem kell tulzásokba esni! nagyon sokótok nagyon sokszor túzásba esik. a reggel 3000 környékén 2800 kőrülre várták sokan. én akkor megírtam, hogy ma a shortosok szívni fognak. 3170-nél már 35xx-re várjátok. ez sem lesz meg a héten /pedig nekem jól jönne/!
van még mit feldolgozni ennek a részvénynek, ha mindenki elkezdené venni és rávenné még több ismerősét, hogy vegye akkor esetleg pénteken elérhetnénk a kiugrási áramat 3700 és utána mehetne vissza 3000-re, hogy újra venni tudjak:)
OTP részvényesek ide!