ez igaz
az ilyen kijelenteseidet jobban szeretem mint a mouline rouge-os baromsagokat... mar csak azert is mert az utobbit is mindenki kepes megenni akarmilyen poenos is akar lenni mivel mindig olyan komoly keppel mondod
1. ha le akarnek nezni barkit is ahhoz nekem nem kene masik topicba menni
2. valoban boldog voltam hogy te oda nem irtal, es ezzel meg sokan masok is igy voltak hidd el
3. ugyan mitol lennek pofatlan meg akkor is ha visszajottem volna? de nyilvan nem ez a helyzet hiszen el sem mentem, vagy ha megis pofatlan lennek akkor azt mondanam neked ehhez a minositeshez meg fel kell nonod mert ha en pofatlan vagyok akkor mar pofatlan voltam akkor is mikor te meg azt se tudtad mi a reszveny
4. persze hogy szep vagyok, a lanyok is ezt mondjak de te ezt honnan tudod..? hihihi
Mindenesetre érzelemmentesn ,hűségnyilatkozat nélkül veszek. Az első komoly jelre likvidálás, de nem ugri-bugri. Ha rezzenéstelenül figyeled az ingadozásokat, van időd kivárni a változás kialakulását, amikor a lépés már magát adja.(Van tartalék)
Ha reggel még long trendet jósolunk, de az ellenkezője bebizonyosodna délutánra, hezitálás nélkül dobni kell, Nincs lelkizés.
nem erre gondoltam
meg mindig nem latom at a lenyegi raciot az oriasi srv utan a mol csereben majd a lapitasban
lesz meg itt valami meglepetse e korul a dolog korul
ugy osszessegeben mar nem keresnek okot abban hogy itt nalunk mi miert mozog eppen arra amerre megy
varj
atfogalmazom
valahogy most a kis szunet utan ugy erzem sokkal inkabb tudom egy kicsit felulrol szemlelni a dolgokat es talan most mar nem zavarnak a napi kilengesek annyira hogy lasam az osszkepet is
most azt mondanam ha napon belul jo lehetoseg van ra kell csapni de ha hetes tavon latsz meg egy lehetoseget akkor azt kell megjatszani
osszessegeben kapkodni nem kell a hataridos poziciok egyelore jok arra hogy ezt az ujfajta szemleletet kicsit gyakoroljam, szokjam izlelgessem
majd meglatom meg mire lesz jo ez az elkovetkezo honapokban
emailt lassan mar egy eve nem irtal pedig igerted erosen korabban tobbszor is :)
Én még nem buktam és nem is nyertem mivel még nem realizáltam!:-) Ne minősítsek???? Ez az ember kb. 4 hete a másik otp topikban minden itt lévőt lenézett és boldog volt, hogy oda csak szagértők irogatnak! Erre pofátlanul visszajön ide! Szép egy pali!:-)
OTP részvényesek ide!