Nem tudom miért vagy érzékeny, szoktál Te érdekes dolgokat írni - itt is...
Mindenesetre a trágár szavak mostanában nem jellemzőek, egészen intelligens hozzászólások vannak.
Persze ha külföldön nem neteztél és nem olvastad a fórumokat, akkor nem láthattad, és az elmult hetek buktáit sem!
hetekig nem is voltam itt te szegénység, olyanok vagytok mint a papagáj, egyik mond valamit a többi meg ismétli....akár igaz akár nem.
mellesleg abszolút nem érdekel az otp, nem is jövök többet ide, csak azért írtam be mert akkora gigamega arénázó üdvrivalgást rendeztetek itt kórusban egy vacak 7%-os emelkedés miatt....
amit akármelyik ótvar kispapír naponta megcsinál, vagy könyökből túlszárnyal.
Mindenesetre nem olyan a piac hogy itt nagy csúcsdöntögetések várhatóak , lesz ez még 6000 alatt, de ha nem az sem érdekel engem különösebben.
Te már csak tudod.
melleslge már vagy egy hete vagy jettő nem írtam menekülést....csak most a novohóz....
na persze ez sem igaz szerinted gondolom.
De ez nem az ideillő téma.
Egyébként jók ezek a "hogyan öntsük ki a papírjainkat jó áron trükkösen" technikák a kifulladó piacon...
(pplast, synergon, danubius, ricter, most meg otp)
A hatalmas forgalomban sok beragadt, megkeseredett speki léphetett ki a papírból. Az OTP-nek a nyakából leesett egy nagy kő, de a kisebb magyar részvények is jól járnak, mert beléjük fognak a magyar spekik pénzeket áttenni.
Gazdagogó semmit nem vesz, meg ad, csak irogat.
A blúkat lenézi, mert alig mozognak, a gagyikba meg naponta beírogatja, hogy menekülés.
Az elején idegesített a srác, aztán elkezdett szórakoztatni, a baj az, hogy most meg már unalmassá vált. Találj ki valami újat, hadd röhögjek.
OTP részvényesek ide!