Amikor ebbe belealltal, nem voltal ilyen diplomatikus...mindenki hule volt - koztuk en is - aki 15XX MOL vetelre adta a fejet, pedig nem volt buta dolog egy agyonadott papir eseteben.
Milyen leírásokra gondolsz? A MOL topikban janiék más olajosok jelentéseit úgy (pl. Total) úgy értelmezték, hogy akár MOL-nál is lehet pozitív meglepi. Ne érts félre, nekem bármi jó, lentebb veszek, fentebb tapsolok :D
Meglátjuk mit mutatnak a számok. Richternél erős jelentésre számítok, Mol biztos veszteséges lett q4-ben a leírások miatt, de az EBITDA lesz ott az érdekes...Otp meg valszeg termeli tovább a pénzt, mert a csődhullám egyelőre mesterségesen meg van fékezve...
nagyon megy a harmadik hullámos vírusmajré. MOL- meg csökkenő csatorna tetején.. ha letöri, akkor szarabb lesz a nyár, mint várjuk (nyitás szempontból), és akkor van mögé hír is.
Megköszönném! Most még határeset, és a jelentés is közeleg. Az OTP azonban kaka, nem remélek benne rally-t. Richterben el kell jönnie a korrekciónak. Éves alapon van még benne potenciál, de nagyon felszaladt már. MOL lehetne az üdvöske a következő 1-2 hónapban. Persze nem állítom, hogy ez kőbe van vésve.
nem szeretem amikor mindenki látja és ajánlja a tuti bizniszt.... nézegetem a chártot, kevergtem a kávét és hirtelen mit látok? 1300.........akkor lehet inkább adni kellene......-))) de egy zaccra még nem teszünk nagy pozit....a kövi napokban még megnézem azt a zaccot....
Ilyen az, amikor a Marvel mozi valosagga valik...a valodi vasember. Am van egy sanda gyanum, hogy hamarosan letorik a szarvat, meg nem tudom mikepp, de letorik...
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..